De klant

We kennen Hoogvliet als supermarkt, met 67 winkels in het westen en midden van Nederland. Daarnaast is Hoogvliet de enige supermarkt die zich Warme bakker mag noemen; ze bakken al hun brood zelf, naar eigen receptuur en op ambachtelijke wijze.

Ook kun je er terecht voor bijna alle soorten gebak, wat je online kunt bestellen. Dit is waar de samenwerking met Ecomwise begint: Hoogvliet wil een nieuwe, moderne webshop voor het verkopen van al hun gebak.

Het doel

De huidige gebakshop van Hoogvliet voldoet niet aan de standaard van het huidige moderne web; het is niet responsive, gebruikt een verouderd design en loopt op een platform dat niet geoptimaliseerd is voor e-commerce. Een overstap naar Magento 2 ligt daarom voor de hand, evenals een vernieuwd design geoptimaliseerd voor mobiele weergave.

Andere verbeterpunten zijn de zoekfunctie, het afrekenproces, en een goede inrichting voor SEO. Daarnaast is er de implementatie van een mooie, nieuwe functie: de fototaart.

Het proces

Na het bepalen van de specificaties en het doorlopen van het koopproces van de klant beginnen we met het ontwerpen van de homepage op basis van de bestaande huisstijl. Een fris, nieuw design moet de webshop weer aantrekkelijk maken, en de mobile-first aanpak zorgt ervoor dat de website vlekkeloos wordt weergegeven op mobiele apparaten.

Tot zover

  • Nieuw design
  • Mobile-first
  • Verbeterde structuur
  • Koppeling externe systemen
  • Implementatie fototaart

Vrijblijvend een demo of offerte? Bel, mail, of vul onderstaand formulier in!