Diensten

Wij helpen MKB bedrijven met het inzetten van e-commerce oplossingen om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen. Dit doen we door de volgende diensten aan te bieden

E-commerce advies

We helpen je, adviseren je op basis van jouw data, en trekken samen op voor maximaal succes.

E-commerce platform & koppelingen

Wij specificeren, ontwerpen en bouwen jouw eigen moderne webshop volledig op.

E-commerce optimalisatie

Samen zorgen we voor meer online resultaat door het optimaliseren van je webshop of e-commerce proces.

E-commerce advies

Heb jij hulp nodig om meer uit je online activiteiten te halen? Onze e-commerce consultants hebben jarenlange ervaring met het inzetten van e-commerce oplossingen. Of het nu gaat om vragen als welk webshop platform is het meest geschikt voor mijn organisate of hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn online omzet groeit, wij denken graag met je mee. Dit doen we op basis van data en bewezen e-commerce oplossingen die we ook succesvol bij andere klanten hebben ingezet. Wij helpen met de volgende vraagstukken

lightbulb_outline

Digitale strategie

Wij helpen je met het opzetten van je digitale strategie die ervoor zorgt dat je online blijft groeien en je klanten tevreden blijven door een optimale digitale ervaring.
compare_arrows

E-commerce platform keuze

Voldoet je huidige webshop niet meer en ben je op zoek naar een nieuw en beter platform, maar weet je niet goed hoe je het beste die keuze kan maken. Wij helpen je met de keuze welk webshop systeem het best aansluit bij jouw organisatie en toekomstwensen.
fast_forward

Snelheid & gebruiksvriendelijkheid webshop

Ben je niet tevreden met hoe je huidige webshop functioneert maar kun je niet precies aanwijzen waar het probleem zit? Wij voeren een webshop scan voor je uit waarbij we op verschillende punten je webwinkel in kaart brengen om te kijken waar de verbeterpunten liggen.
timeline

Meer online resultaat

Wil je meer resultaat halen uit je huidige webshop of loopt je e-commerce proces niet zo lekker doordat er teveel handmatige activiteiten plaatsvinden. Wij helpen je om meer resultaat uit je webshop te halen. Dit doen we door het inzetten van de juiste online marketing kanalen, het verbeteren van de conversie op je webshop en het verhogen van de gemiddelde orderwaarde.

Even sparren?

Heb jij een e-commerce vraagstuk en zou je graag eens willen sparren met één van onze specialisten? Dat is mogelijk! Wij bieden geheel vrijblijvend een 30 minuten online sparringsessie aan. Interessant? Meld je hier direct aan.

E-commerce platform & koppelingen

Wij verzorgen het ontwerp en de ontwikkeling van je e-commerce platform en zorgen ervoor dat deze gekoppeld is aan je bestaande bedrijfssystemen. Hierbij maken we gebruik van de beste open source e-commerce systemen namelijk Magento 2, Shopware en Akeneo. 

Magento 2

Magento 2 is wereldwijd één van de leidende e-commerce platformen. Magento is door de grote hoeveelheid functionaliteiten en schaalbaarheid uitermate geschikt voor een professionele B2B webshop of B2C webshop. Ons team is partner van Magento en is gecertificeerd Magento 2 specialist.

Shopware 6

Shopware is een open-source e-commerce platform met zijn oorsprong in Duitsland. Het platform onderscheid zich door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden om binnen het webshop platform verder door te groeien. Als e-commerce bureau zijn wij officieel Shopware partner .

Akeneo PIM

Akeneo is een open source PIM (Product information management) systeem. Heb je als groothandel of fabrikant veel productdata en behoefte aan 1 centrale plek waar deze data gemakkelijk en eenvoudig bijgehouden kan worden dan kan een PIM systeem de oplossing bieden.

Ergonode PIM systeem

Ergonode

Ergonode is een uitgebreid PIM systeem met een heel gebruiksvriendelijke interface. Ergonode bevat in de start versie al een uitgebreide reeks aan PIM functionaliteiten zoals product workflow management en een uitgebreide product importer en biedt een goede integratie met de de e-commerce oplossingen Magento en Shopware.

Webshop koppelingen

Wij verzorgen de koppelingen tussen jouw webshop en andere bedrijfssystemen zodat je e-commerce proces optimaal verloopt. Wij verzorgen de koppelingen tussen de volgende systemen:

  • ERP of administratiesysteem
  • WMS of fulfilment systeem
  • EDI koppeling
  • Koppeling met Marktplaatsen
  • Punchout koppeling

Contact met experts

Wil je in contact met e-commerce experts? Laat je gegevens achter en wij bellen je snel terug.

E-commerce optimalisatie​

Wij helpen je om meer uit je e-commerce activiteiten te halen. Dit doen we door support en onderhoud uit te voeren op je e-commerce platform, maar ook door je bestaande platform en e-commerce processen te verbeteren. Afhankelijk van jouw doelstellingen kijken we waar online kansen liggen en hoe we die het beste kunnen verzilveren. 

Wij verzorgen het onderhoud van je webshop zodat deze veilig en up to date blijft. Ook staan we voor je klaar via onze helpdesk om vragen te beantwoorden en kan je via onze kennisbank direct antwoorden vinden op veelgestelde vragen over je webshop.

Lees meer over support en onderhoud

Maak jij optimaal gebruik van de data in jouw webshop. Wij helpen met het in kaart brengen van de data die jij moet weten om je webshop te verbeteren en tools om deze data in te zetten voor een persoonlijkere klantervaring en meer resultaat.

Marketing automation kan je helpen om meer resultaat uit je e-commerce activiteiten te halen en om de klantervaring te verbeteren.  Neem contact met ons op voor de voordelen van marketing automation en de tools die je kan inzetten.

Benieuwd hoe jij het conversiepercentage van je webshop kan verbeteren. Wij helpen je met het vinden van de blokkades in je webshop en het uitvoeren van A/B testen om de conversie te verbeteren.