Magento ERP Integraties

Koppel je Magento webshop aan ERP-systemen als Dynamics NAV, Exact, Unit 4, Visma en Mamut.

 

Magento mag het meest gebruikte open source webshop-systeem zijn, maar om een succesvolle B2C- of B2B-webshop te draaien heb je meer nodig. Het goed op orde hebben van je back office processen zoals inkoop, voorraad en administratie zijn bepalend voor je online succes. Daarom is het van belang dat je Magento-webshop aansluit op je ERP-systeem om het beste uit de twee systemen te halen.

 

De voordelen van een koppeling tussen Magento en je ERP-systeem:

  • Voorkom fouten en bespaar tijd doordat er geen data meer handmatig overgezet hoeft te worden.
  • Verlicht de druk op je klantenservice doordat klanten 24/7 online kunnen bestellen en hun orderhistorie en factuurinformatie kunnen bekijken.
  • Gebruik de krachtige ERP-oplossingen in je Magento webshop zoals uitgebreide B2B prijsstructuren.

 

Ecomwise koppelt Magento aan de volgende ERP-systemen:

MICROSOFT DYNAMICS NAV

Dynamics NAV is een van de leidende ERP-systemen voor het MKB. MCONNECT is een product ontwikkeld door Ecomwise en zorgt voor een volledige integratie van Dynamics NAV met Magento.

 

Lees meer over MCONNECT

Mamut

M-SHOP is een product ontwikkeld samen met Mamut-partner RedAnt. M-SHOP is verkrijgbaar in drie varianten (B2C, B2B en B2B+) en wordt door meer dan 80 klanten gebruikt om hun dagelijks e-commerce processen te optimaliseren.

 

Lees meer over M-SHOP

EXACT

Ecomwise koppelt Magento aan de Exact Online en Exact Globe ERP-oplossingen. Voor de koppeling met Exact maken we gebruik van de standaardoplossing van Dealer4dealer.

VISMA

Visma.net is the follow-up of Mamut and AccountView. With our ERP implementation partner Solidion, we have developed an integration between Magento and Visma.net.

UNIT4

Unit4 Multivers is een lijn boekhoudsoftware speciaal voor het MKB. Ecomwise heeft een koppeling ontwikkeld tussen Magento en Unit4 voor de synchronisatie van klanten en orders naar Unit4 en van artikelen en voorraad naar Magento.