MAGENTO ALS DE BASIS

Magento is het leidende open source webshop systeem en is door zijn flexibiliteit en krachtige marketingmogelijkheden uitermate geschikt als oplossing voor een B2C- en een B2B webshop.

MAGENTO WEBSHOP

Ben je op zoek naar een Magento webshop voor de B2C markt? Wij realiseren samen met jou een Magento webshop op maat. Dit doen we samen met onze design- en marketingpartners, zodat je webshop niet alleen technisch goed in elkaar zit maar ook meer verkopen oplevert.

MAGENTO B2B WEBSHOP

Magento kan door ons eigen product de B2B Suite uitermate goed ingezet worden als B2B-webshop. Hierin worden alle essentiële B2B functionaliteiten toegevoegd, zoals klantspecifieke prijzen, klantspecifieke bestellijsten en nog veel meer. Bekijk de mogelijkheden van een Magento B2B webshop.

GEÏNTEGREERD MET JE BACKOFFICE SYSTEMEN

Magento is een zeer goed webshopsysteem maar dient wel samen te werken met andere systemen. Wij bouwen dus niet alleen je webshop maar kijken ook naar je andere processen om ervoor te zorgen dat je Magento-webshop gekoppeld is aan al je andere belangrijke systemen.

CONTINU BLIJVEN VERBETEREN DOOR ONS MAGENTO SUPPORT

Nadat je webshop is opgeleverd is het wat ons betreft niet klaar. Wij blijven helpen om je webshop en e-commerce processen te verbeteren. Dit doen wij door ons Magento support, waarbij we er niet alleen voor zorgen dat je webshop goed blijft draaien, maar ook helpen we je proactief met verbeteringen aan je webshop.

Magento 2

NU OOK MAGENTO 2 B2B WEBSHOPS

Vanaf heden ontwikkelen wij ook B2B webshops met Magento 2! Een webshop draaien op Magento 2 tegenover Magento 1 kan zorgen voor een flinke snelheidsboost. Lees alles over Magento 2.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!