Verkoopagenten en dealers

Met de verkoopagenten en dealers extensie kun je in Magento een nieuwe klantrol creëren met specifieke permissies. De verkoopagenten en dealers extensie introduceert een nieuwe Agent rol. De klanten met de rol als agent kunnen aan de voorkant van de website inloggen, de identiteit van de gekoppelde klanten aannemen en bestellingen plaatsen voor klanten.

sales_agents_and_dealers_1_2

Offertes

Geef je zakelijke klanten de mogelijkheid om offertes aan te vragen zodat zij niet direct hoeven af te rekenen. Na het aanvragen van een offerte zullen je klanten de status van de offerte kunnen volgens. Na een akkoord op de offerte, kan de klant deze gemakkelijk zelf omzetten in een bestelling en via de reguliere wijze de checkout vervolgens. Als winkelbeheerder krijg je een melding van de aangevraagde offertes en kun je deze vervolgens wijzigen, aanmaken en goedkeuren. Zo kun je bijvoorbeeld een speciaal tarief bieden aan een klant met een grote bestelling.

Bestellijsten

Onze klant product lijst extensie maakt het mogelijk voor je zakelijke gemakkelijke lijsten te maken met producten. De producten in deze lijst kunnen zij vervolgens snel opnieuw kunnen bestellen. Deze functionaliteit wordt vaak ingezet bij groothandels die veelal dezelfde producten bestellen.

customerproductlist

Matrix bestelformulier

Verkoop je kleding of andere producten met veel varianten? Gebruik de matrix ordering extensie om je klanten een gemakkelijke manier te bieden om producten te bestellen in een matrix. In de matrix kun je bijvoorbeeld meerdere maten en kleuren in 1 keer bestellen. Alle attributen in Magento kunnen gekozen worden om zichtbaar te maken in de matrix.

Verplicht inloggen

Met deze extensie hebben alleen klanten die ingelogd zijn toegang tot de producten, categorieën en CMS pagina’s van Magento.

Krediet limieten

Met de krediet limiet kunnen je een krediet limiet toevoegen aan klanten en de betaalmethode ‘Op krediet’ toevoegen. Klanten kunnen alleen op krediet bestellen wanneer er binnen het ingestelde limiet gebleven wordt. Als de klant het limiet overschrijdt, dan kan de klant geen bestellingen meer plaatsen.

Inzetbaar in iedere branche

Onderstaande bedrijven hebben al een B2B webshop al in het dagelijkse bedrijfsproces geïntegreerd

Meer over ons?

Wij zijn een e-commerce bureau uit Utrecht gespecialiseerd in B2B e-commerce. Wij helpen onze klanten met:

 

  1. Strategie en advies
  2. Ontwikkeling en implementatie
  3. Support en optimalisatie

 

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Magento Certified

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van een B2B webshop, een demo ontvangen van Magento B2B of Orocommerce vraag dan een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze B2B E-commerce experts.