Magento B2B Suite.

Magento B2B Suite

Magento B2B Webshop


Magento is het meest gebruikte open source webshop-platform ter wereld, met veel krachtige functionaliteiten. Als je B2B verkoopt, loop je wel tegen wat beperkingen aan, omdat Magento van origine een B2C-platform is. Daarom hebben we B2B Suite ontwikkeld: een combinatie van de meest gebruikte B2B-functionaliteiten, waarmee Magento verandert in het ideale platform voor je zakelijke B2B verkopen!

Totaaloplossing


Als je Magento wilt uitbreiden, kan je kiezen uit veel verschillende extensies, die helaas vaak compatibiliteitsproblemen met zich meebrengen. B2B Suite bevat alle functionaliteiten die je mag verwachten in een Magento B2B-omgeving in een complete extensie. Zet onderdelen aan of uit, en bepaal voor welke klanten welke functies beschikbaar zijn. Geen ingewikkelde handleidingen of lastige installatieprocedures!

Magento B2B Suite en ERP


Het ERP-systeem speelt een centrale rol binnen alle processen van een bedrijf. De extra functionaliteiten die B2B Suite toevoegt aan je Magento-omgeving kunnen door een koppeling tussen je B2B-webshop en je ERP-pakket in beide systemen worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klantspecifieke prijsafspraken of het tonen van actuele voorraadinformatie in je Magento-webshop.

Open-source en enterprise


B2B Suite is geschikt voor zowel Magento Community als Magento Enterprise. Onze support-afdeling biedt voor beide varianten installatie-ondersteuning, maar uiteraard kunnen we de installatie ook voor je verzorgen.

B2B functionaliteiten

Onze B2B webshops bevatten standaard veel B2B functionaliteiten zonder dat hier maatwerk of uitbreidingen voor nodig zijn. Een aantal functionaliteiten die in onze B2B webshops aanwezig

Offertes

Biedt nieuwe klanten de mogelijkheid om eerst een offerte aan te vragen voor een selectie van de producten.

Bestellijsten

Klanten kunnen snel hun bestelling plaatsen door eigen bestellijsten met producten die ze vaker hebben gekocht.

Prijslijsten en klantspecifieke prijzen

Zakelijke klanten zien hun eigen klantspecifieke prijzen of er kan gewerkt worden met de prijslijst structuur van het ERP systeem.

Snel bestelformulier

De B2B webshop biedt een snel bestelformulier waar producten direct toegevoegd kunnen worden of er een excel bestand geupload kan worden.

Betaalcondities

Elke klant kan op de webshop gebruik maken van zijn of haar eigen betaalcondities of er kan gewerkt worden met kredietlimieten.

Goedkeuren van klanten

Mogen klanten niet direct toegang tot de webshop? Geen probleem er is de mogelijkheid om klanten eerst goed te keuren.

Meerdere gebruikers per account

Zijn er meerdere gebruikers die voor 1 bedrijf moeten bestellen. Maak dan gebruik van meerdere gebruikers per account.

Klantspecifieke assortimenten

Mogen niet alle klanten alle producten of prijzen zien. Maak gebruik van klantspecifieke assortimenten.

Klantportaal

Het klantportaal biedt de klant een overzicht van alle bestellingen, facturen en verzendingen zodat de klant direct het overzicht heeft.

Meer over ons

Wij zijn een e-commerce bureau uit Utrecht gespecialiseerd in B2B e-commerce. Wij helpen onze klanten met:
  1. Strategie en advies.
  2. Ontwikkeling en implementatie
  3. Support en optimalisatie

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van een B2B webshop, een demo ontvangen van Magento B2B of Orocommerce vraag dan een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze B2B E-commerce experts.