Magento B2B webshop

Magento B2B webshop

Magento B2B webshop


Magento is het meest gebruikte open source webshop-platform ter wereld, met veel krachtige functionaliteiten. Als je B2B verkoopt, loop je wel tegen wat beperkingen aan, omdat Magento van origine een B2C-platform is. Daarom hebben wij onze eigen extensies ontwikkeld en één Magento B2B totaaloplossing van gemaakt: een combinatie van de meest gebruikte B2B-functionaliteiten, waarmee Magento verandert in het ideale platform voor je zakelijke B2B verkopen!

Totaaloplossing


Als je Magento wilt gebruiken met als doel om B2B te verkopen, kan je kiezen uit veel verschillende extensies. Helaas brengen deze vaak compatibiliteitsproblemen met zich mee. Daarom hebben wij een B2B suite ontwikkeld, waarin de functionaliteiten naadloos op elkaar aansluiten. De B2B Suite bevat alle functionaliteiten die je mag verwachten in een Magento B2B-omgeving in één complete extensie. Zet onderdelen aan of uit, en bepaal voor welke klanten welke functies beschikbaar zijn. Geen ingewikkelde handleidingen of lastige installatieprocedures!

Magento B2B webshop en ERP

Het ERP-systeem speelt een centrale rol binnen alle processen van een bedrijf. De extra functionaliteiten die de Magento B2B extensies toevoegen aan je Magento-omgeving kunnen door een koppeling tussen je B2B-webshop en je ERP-pakket in beide systemen worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klantspecifieke prijsafspraken of het tonen van actuele voorraadinformatie in je Magento-webshop.Ons team heeft jaren ervaring in het koppelen van ERP-systemen aan Magento webshops. Voor de meeste ERP systemen hebben wij al een oplossing gerealiseerd, zoals de connectie tussen Magento en Microsoft Dynamics Nav.

Magento B2B support


Na het ontwikkelen van de B2B webshop staan wij klaar voor vragen en aanpassingen. Onze support-afdeling helpt u hier graag bij verder. Zij behandelen niet alleen de technische vragen, maar ook vragen omtrent het beheren van een webshop en hoe u uw conversie kunt verhogen. Daarnaast zorgt de support-afdeling ervoor dat uw webshop altijd up-to-date is met de laatste patches, waardoor uw webshop veilig en snel blijft.

Functies

Snelbestellen

Klanten kunnen snel bestellen via hun eigen bestellijsten en een snel bestellen formulier.

Gekoppeld aan je ERP systeem

De B2B Suite kan gekoppeld worden aan je ERP systeem zodat deze leidend is in de product en klantdata.

Klantspecifieke prijzen

Werk met klantspecifieke prijzen en kortingen in je Magento webshop.

Betaalcondities

Werk met klantspecifieke betaalmethodes en betaalvoorwaarden in je Magento webshop.

Offertes

Klanten kunnen of direct een bestelling plaatsen of kiezen voor het plaatsen van een offerte.

Afgeschermde login

Scherm prijzen af in de B2B webshop of plaats de webshop volledig achter een login.

Meer over ons?

Wij zijn een e-commerce bureau uit Utrecht gespecialiseerd in B2B e-commerce. Wij helpen onze klanten met:
  1. Strategie en advies.
  2. Ontwikkeling en implementatie
  3. Support en optimalisatie
Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van een B2B webshop of een demo ontvangen van onze Magento B2B webshop?  Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze B2B E-commerce experts.