Magento B2B

MAGENTO B2B WEBSHOP

Magento is het meest gebruikte open source webshop-platform ter wereld, met veel krachtige functionaliteiten. Als je B2B verkoopt, loop je wel tegen wat beperkingen aan, omdat Magento van origine een B2C-platform is.
Daarom hebben wij onze eigen extensies ontwikkeld en één Magento B2B totaaloplossing van gemaakt: een combinatie van de meest gebruikte B2B-functionaliteiten, waarmee Magento verandert in het ideale platform voor je zakelijke B2B verkopen!

TOTAALOPLOSSING

Als je Magento wilt gebruiken met als doel om B2B te verkopen, kan je kiezen uit veel verschillende extensies. Helaas brengen deze vaak compatibiliteitsproblemen met zich mee. Daarom hebben wij een B2B suite ontwikkeld, waarin de functionaliteiten naadloos op elkaar aansluiten. De B2B Suite bevat alle functionaliteiten die je mag verwachten in een Magento B2B-omgeving in één complete extensie. Zet onderdelen aan of uit, en bepaal voor welke klanten welke functies beschikbaar zijn. Geen ingewikkelde handleidingen of lastige installatieprocedures!

Magento B2B
Magento B2B

MAGENTO B2B WEBSHOP EN ERP

Het ERP-systeem speelt een centrale rol binnen alle processen van een bedrijf. De extra functionaliteiten die de Magento B2B extensies toevoegen aan je Magento-omgeving kunnen door een koppeling tussen je B2B-webshop en je ERP-pakket in beide systemen worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klantspecifieke prijsafspraken of het tonen van actuele voorraadinformatie in je Magento-webshop.

Ons team heeft jaren ervaring in het koppelen van ERP-systemen aan Magento webshops. Voor de meeste ERP systemen hebben wij al een oplossing gerealiseerd, zoals de connectie tussen Magento en Microsoft Dynamics Nav.

COMMUNITY EN ENTERPRISE

Ons team ontwikkelt zowel Magento Community als Magento Enterprise webshops, op basis van de klantwens. Onze support-afdeling biedt voor beide varianten uitgebreide ondersteuning. Zij behandelen niet alleen de technische vragen, maar ook vragen omtrent het beheren van een webshop en hoe u uw conversie kunt verhogen. Daarnaast zorgt de support-afdeling ervoor dat uw webshop altijd up-to-date is met de laatste patches, waardoor uw webshop veilig en snel blijft.

Magento B2B

FUNCTIES

PRODUCTBEHEER

Importeer producten vanuit je ERP-systeem in je Magento-webshop. Dit is zowel mogelijk voor simpele als variabele producten.

TE KOPPELEN AAN MEERDERE MAGAZIJNEN EN SHOPS

Beheer meerdere webwinkels en magazijnen vanuit één interface.

BEHEREN VAN ORDERS EN RETOUREN

Volledige synchronisatie van alle bestellingen en online bestelhistorie.

CATALOGUS- EN VOORRAADBEHEER

Gebruik de categoriestructuur van je ERP in Magento en zorg voor een realtime update van de voorraad.

VERKOOPPRIJZEN EN -KORTINGEN

Gebruik de prijsstructuur van je ERP in je Magento-webshop.

KLANTBEHEER

Synchroniseer klanten en contactpersonen.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!