MAGENTO 2 ALS DE BASIS

Magento 2 is het leidende open source webshop systeem en is door zijn flexibiliteit en krachtige marketingmogelijkheden uitermate geschikt als oplossing voor een B2C- en een B2B webshop. Door het gebruik van Magento als basis, zijn al uw wensen mogelijk en haalbaar in een korte tijd.

MAGENTO B2B WEBSHOP

Magento kan door ons eigen product de B2B Suite uitermate goed ingezet worden als B2B-webshop. Hierin worden alle essentiële B2B functionaliteiten toegevoegd, zoals klantspecifieke prijzen, klantspecifieke bestellijsten en nog veel meer. Bekijk de mogelijkheden van een Magento B2B webshop.

MAGENTO B2C WEBSHOP

Ben je op zoek naar een Magento webshop voor de B2C markt? Wij realiseren samen met jou een Magento webshop op maat. Dit doen we samen met onze design- en marketingpartners, zodat je webshop niet alleen technisch goed in elkaar zit maar ook meer verkopen oplevert.

GEÏNTEGREERD MET JE BACKOFFICE SYSTEMEN

Magento is een zeer goed webshop systeem, maar dient wel samen te werken met andere systemen. Wij bouwen dus niet alleen je webshop maar zorgen ook voor de juiste Magento koppelingen met je andere systemen zoals je ERP systeem of een koppeling met je fulfilment partij.

CONTINU BLIJVEN VERBETEREN DOOR ONS MAGENTO SUPPORT

Nadat je webshop is opgeleverd is het wat ons betreft niet klaar. Wij blijven helpen om je webshop en e-commerce processen te verbeteren. Dit doen wij door ons Magento support, waarbij we er niet alleen voor zorgen dat je webshop goed blijft draaien, maar ook helpen we je proactief met verbeteringen aan je webshop.

Meer over ons?

Wij zijn een e-commerce bureau uit Utrecht gespecialiseerd in B2B e-commerce. Wij helpen onze klanten met:

 

  1. Strategie en advies
  2. Ontwikkeling en implementatie
  3. Support en optimalisatie

 

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Magento Certified

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van een B2B webshop of een demo ontvangen van Magento 2.  Vraag dan een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze E-commerce experts.