Dynamics NAV е-продавница

Dynamics NAV е-продавница

Дали сте во потрага по интеграција на вашата B2B или B2C е-продавница со Dynamics NAV ERP систем? Во тој случај погледнете ги можностите на Magento платформата која одлично се интегрира со Dynamics NAV преку нашата  интеграција за овие две платформи. 

Предностите на Magento како Dynamics NAV е-продавница

  • Magento е најкористената платформа за е-трговија во Европа.
  • Платформа која е погодна за мали и за големи компании.
  • Голема заедница на програмери и консултанти
  • Платформа која е погодна и за B2B како и за B2C е-продавници.

Предностите на MCONNECT​

  • Целосна интеграција помеѓу Magento и Dynamics NAV.
  • Достапен за сите верзии на Magento и на  Dynamics NAV.
  • Спој помеѓу вашата е-продавница и  Dynamics NAV со цел избегнување на дополнителни прилагодувања.
  • Корисничка подршка и ажирирање на вашиот софтвер

Функции

Менаџирање на продукти

Внесете ги вашите продукти од Dynamics NAV во вашата  Magento е-продавница. Оваа можност е достапна за обични како и за продукти со вариации. 

Интеграција со неколку складишта и продавници

Управувајте преку еден систем со сите ваши е-продавници и складишта.

Цени ориентирани за посебни групи на клиенти

Целосна синхронизација помеѓу вашите нарачки и историјата на нарачките.

Менаџирање со клиенти

Клиентите и контактите можат брзо и лесно да бидат синхронизирани.

Продажни цени и попусти

Пренесете ја вашата структра на цени преку Dynamics NAV во вашата Magento е-продавница. 

Менаџирање на каталог и инвентар

Пренесете ја вашата структура на категории преку Dynamics NAV во Magento па така секогаш ќе ја имате реалната слика за вашите залихи.

MCONNECT Demo

Доколку сакате да дознаете повеќе за можностите кои може да ги понуди MCONNECT за вашата е-продавница, тогаш контактирајте не за демо презентација? Доколку не контактирате ќе закажиме демо презентација во најбрз можен рок.