Интеграции во вашата е-продавница

За ефикасен процес на е-трговија

Важноста и предизвикот од интеграциите за вашата е-продавница

87% од B2B компаниите укажуваат дека впишувањето на сите податоци во 1 систем е најголемиот предизвик за дигитализацијата на B2B компаниите. Голем дел од компаниите имаат неколку системи кои треба беспрекорно да комуницираат помеѓу себе за да им пружат непречена работа на клиентите. Ние обезбедуваме интеграција на вашата B2B е-продавница со другите системи во рамките на вашата организација, како што се ERP, PIM, WMS системите но исто така и каналите за продажба и маркетинг. 

 

Потребни Ви се повеќе информации?

Дали сакате повеќе информации за можностите за интеграција во вашата е-продавница? Побарајте бесплатна консултација со еден од нашите експерти за е-трговија. 

ERP интеграција​

Ќе Ви овозможиме интеграција помеѓу вашата B2B е-продавница со вашиотt ERP систем преку нашиот MCONNECT софтвер. Ние ќе се погрижиме за интеграциите на следниве ERP системи:

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft 365 Business central

Unit 4

Exact online &
Exact globe

MUIS

SAP

King

Afas

Snelstart

Visma

PIM интеграции

Дали вашата компанија користи PIM систем. Ние ќе се погрижиме вашите производи да се достапни во вашата B2B е-продавница. Обезбедуваме интеграции со следните PIM системи:

  • Akaneo PIM
  • Pimcore
  • PIM систем за вашите потреби(customized)

Интеграции со WMS и компании за испраќање на пратки

Вашите пакети се испраќат преку друга компанија за испорака? Во овој случај ние можеме да ви овозможиме интеграција помеѓу вашата Magento или Shopware е-продавница и компанијата која ја врши вашата достава . Имаме неколку успешни интеграции помеѓу Magento е-продавница и системи како S&H и Montapacking.

EDI интеграции

EDI е стандарден формат за електронска размена на документи во компанијата како што се налози за продажба и фактури. Доколку користите  EDI пораки со вашите добавувачи, тогаш ние можеме да ви обезбедиме EDI интеграција со вашата B2B е-продавница.

Интеграција со интернет пазарите

Зголемете ги вашите можности за продажба и профит преку нудење на вашите производи на платформи како eBay, Amazon и Bol.com. Производите автоматски ќе бидат достапни на овие пазари и сите нарачки ќе бидат присутни во вашата е-продавница.

Punchout

Со punchout интеграција им олеснувате на вашите деловни клиенти при нивните нарачки. Купувачот може да нарача преку сопствениот систем во вашата е-продавница а при тоа да не го напушти нивниот систем.

Применливо во секоја индустрија

Дел од компаниите кои ги користат нашите интеграции во нивните е-продавници