За нас

Ние сме Ecomwise

Веруваме дека е време за online успех. Во нашиот случај, ова пред се значи дека сакаме да им помогнеме на малите и средни претпријатија да ги искористат целосно можностите што ги нуди Интернетот за е-трговијата. Лоцирани сме во Утрехт, Холандија и Битола, Македонија и имаме клиенти од целата земја. Од нашиот почеток во 2013 година па се до денес ние посветено работиме на нашето усовршување како тим во областа на е-трговијата, со цел да им ги понудиме на нашите клиенти најдобрите решенија на овој пазар. 

Нашата специјалност е во деловниот пазар. Им помагаме на трговците на големо и производителите да развиваат и одржуваат B2B е-продавница и / или B2C и D2C канали. Секогаш бараме најмоќно решение за специфичниот пазар во кој се наоѓа нашиот клиент и ја поврзуваме целата технологија во таа насока. Основата на овие е-продавници лежи во докажаните решенија за е-трговија како што се Magento и Shopware. 

Сакаме да бидеме подобри секој ден, па ако имате тешко прашање, поставете го! Ние ќе најдиме начин да го одговориме!

Нашиот тим

Ние сме 14 високо мотивирани и ентузијастички професионалци од областа на е-трговијата. Тим кој што се фокусира на најновите случувања, информации, тим кој што се забавува работејќи заедно. Од нашите две канцеларии работиме со големо задоволство и енергија за на нашите клиенти им понудиме најдобра е-продавница и да им помогнеме да го достигнат наредното ниво во нивниот бизнис.

Нашите принципи

Нашите принципи ни гарантираат секојдневно успешно работење, но исто така ни помагаат во барањето на нови можности за нашите клиенти.

Заедно

Како тим, со клиентите, со партнерите. Се додека работиме заедно до крајната цел а тоа е успешна е-продавница. Споделуваме успех.

Раст и развој

Секогаш постои можност за раст. Ние ќе се обидеме да ви понудиме раст таму каде што не очекувате да го направите, со помош на нови технологии и идеи.

Вклучени

Без меѓусебно познавање, нема да можеме да им понудиме на клиентите најдобри решенија, па затоа темелно го истражуваме секторот заедно со клиентот.

Славење

Избираме моменти за забава и славење секогаш кога имаме успеси, било да се мали или големi, треба да се прослават.
Едноставно, нели?

Нашите партнери

Ги сакаме најдобрите специјалисти во своите области. Затоа работиме со партнери кои се докажано најдобри. Подолу е листата на партнери за кои знаеме дека се водечки експерти во своите области, и со кои имаме одлична соработка.

Дали би сакале да работите во нашиот тим?

Секогаш сме во потрага по нови таленти и колеги. Дали сакате да работите во меѓународен тим, кој работи на забавни продукти и динамични проекти, за клиенти кои се исто толку забавни и динамични? Долу може да ги видите слободните работни места.