Контакт

Ви треба помош - контактирајте не

Дали имате прашање или интерес за некој од нашите производи или услуги? Ве молиме користете ја формата за контакт за да не контактирате. Ќе одговориме на вашето барање во најбрз можен рок.

Адреса:

Kliment Ohridski 35
Pelagonka 2, lamela 4, kat 3

Холандска канцеларија:
Reykjavikstraat 1
3543 KB Utrecht

Телефон:
+389-47-212798

E-mail:
info@ecomwise.com

Корисничка поддршка

Било да сте наш клиент или пак само ви треба помош околу некое прашање, можете да го контактирате нашиот центар за Корисничка подршка. 

Помош преку AnyDesk

Понекогаш имате потреба заедно да го разгледаме проблмеот, затоа ние го користиме AnyDesk. Со симнување на потребната датотека и со пополнување на информациите кои се бараат, еден од нашите вработени ќе може да пристапи до вашиот компјутер за да ви помогне.