Magento B2B е-продавница

Magento B2B е-продавница

 


Магенто е најшироко користената платформа за веб-продавници со open source во светот, која содржи многу моќни функционалности. Доколку се занимавате со продажба преку B2B е-продавница, ќе наидете на некои ограничувања, ова се случува бидејќи Magento првично е B2C платформа.
Затоа развивме B2B пакет: комбинација од најкористените B2B функционалности, претворајќи го Magento во идеална платформа за вашата деловна продажба!

 

Комплетно решение

 


Магенто е најшироко користената платформа за веб-продавници со open source во светот, која содржи многу моќни функционалности. Доколку се занимавате со продажба преку B2B е-продавница, ќе наидете на некои ограничувања, ова се случува бидејќи Magento првично е B2C платформа.

Затоа развивме B2B пакет: комбинација од најкористените B2B функционалности, претворајќи го Magento во идеална платформа за вашата деловна продажба!

 
 

Magento B2B е-продавница и ERP систем

 


ERP системот игра централна улога во сите процеси на компанијата. Дополнителните функционалности што B2B пакетот ги додава на вашата Magento може да се постигне преку интеграцијата на B2B е-продавницата и ERP пакет системот. Со оваа понуда може да размислите, на пример, за договори за цени специфични за клиентите или за прикажување на тековните информации за акциите во вашата Магенто е-продавница.
Нашиот тим кој има повеќе годишно искуство со вакви интеграции има изгрсдено и решение за интеграција на вашето Магенто со Microsoft Dynamics Nav.

 

Magento B2B корисничка подршка

 


По имплементирањето на вашата B2B е-продавница , подготвени сме за следната фаза на прашања и прилагодувања. Нашиот оддел за подршка е подготвен да ви помогне во секое време. Покрај одговорите на вашите технички прашања, ние исто така нудиме одговори и за вашата стапка на конверзија како и за самото управување со е-продавницата.  Исто така ќе се погрижи за вашата е-продавница да биде секогаш со најновата верзија од софтверот, за да функционира брзо и безбедно. 

 
 
 
 

Функции

Брзи нарачки

Клиентите можат да нарачаат брзо преку нивните веќе составени листи на производи.

Интеграција со ERP систем

B2B пакетот може да се интегрира со вашиот ERP систем и да стане единственото место за вашите податоци поврзани со продуктите и клиентите.

Специфични цени за клиенти

Понидете им на вашите клиенти специфични цени и попусти.

Услови за наплата

Понудете им на вачите клиенти посебни услови за наплата во вашата Magento е-продавница.

Понуди

Понудете им на вашите клиенти можност да побараат понуда за наплата на одредени количини или производи. 

Заштитени цени

Понудете им на вашите клиенти преглед на цените преку нивниот профил на вашата е-продавница.

Повеќе за нас?

Ние сме агенција за е-трговија со седиште во Utrecht специјализирани сме за B2B е-трговија. На нашите клиенти им помагаме со:
 
  1. Совети за правилно користење на е-трговијата
  2. Имплементација на B2B е-продавница
  3. Корисничка подршка и оптимизации

Сакате да дознаете повеќе информации? Контактирајте не за бесплатна консултација!

 
 

Бесплатна консултација?

Сакате да дознаете кои се можностите на е-продавниците или пак сакате демо презентација? Контактирајте не и еден од нашите консултанти ќе ви одговори на сите ваши прашања.​

    MCONNECT Demo

    Дали сакате да дознаете повеќе за можностите на  MCONNECT и вашата е-продавница или сакате да добиете демо презентација? Контактирајте не и ќе закажиме демо врз основа на вашите желби.