Изјава за приватност

Изјава за приватност и зачувани cookies


Ние се грижиме за вашата приватност и сме транспарентни во врска со употребата на податоците што ги собираме.

Цел

Собираме податоци и користиме колачиња за да ја обезбедиме нашата веб-страница и да го подобриме искуството на посетителите. Покрај тоа, ние собираме податоци за сурфањето на посетителите на нашата веб-страна, со цел да добиеме увид во нејзиното користење.

Исто така го користиме Mailchimp за да ги информираме нашите контакти и клиенти за најновите иновации со Magento платформата и е-тговијата. Овој пристап работи преку систем на оптимизација и во секој момент може да се повлечете од претплатата.

Пристапот до овие податоци е ограничен и само тимот на Ecomwise има пристап. Податоците од Google Analytics се чуваат анонимно на серверите на Google во рок од 26 месеци. Податоците од Mailchimp (имиња и е-маил адреси) се чуваат на серверите на Mailchimp, се чуваат се додека не се одјавите од нив.

 

Вашите права

Имате право да ги прегледате зачуваните податоци и право истите да бидат заборавени. За да го направите ова, ве молиме контактирајте не користејќи ги деталите на десната страна од оваа страница.

Подолу е список од сите колачиња на нашата веб-страница.

 

Безбедност

Нашата веб-страница работи на најновата верзија на WordPress и е хостирана со најнапредните техники. Личните податоци се испраќаат шифрирани само преку https.

 

Google Analytics

Имаме договор за процесирање со Google. ИП-адресите се анонимни, оневозможено е ‘споделување на податоци’ и не користиме други услуги на  Google во комбинација со колачињата на Google Analytics.

 

Wordfence

Wordfence се користи за одржување на безбедноста на веб-страницата и за спречување на пристапот на хакерите на нашата веб-страница.

 

Cookiebot

Анализата, објаснувањето за колачињата и барањето на дозвола автоматски се  извршува преку услугата Cookiebot. Cookiebot гарантира дека се придржуваме кон прописите за поставување колачиња. 

 

Hotjar

Hotjar регистрира како еден посетител се движи низ веб-страницата. На овој начин знаеме кои елементи на страниците се прегледуваат правилно, а кои не. Потоа можеме да ја оптимизираме содржината за нашите посетители. Ние не собираме податоци за локација и не можеме да видиме кои податоци ги внесувате.

 

Leadinfo

За да ја измериме деловната употреба на нашата веб-страница, ние ја користиме услугата Leadinfo од Ротердам. Оваа услуга ни покажува имиња на компании и адреси засновани на IP адреси на нашите посетители. IP-адресата не е вклучена.

 

Поставени колачиња

Error: The domain WWW.ECOMWISE.COM is not authorized to show the cookie declaration. Please add it in the cookie manager to authorize the domain.

MCONNECT Demo

Дали сакате да дознаете повеќе за можностите на MCONNECT заедно со вашата продавница или пак сакате демо презентација? Контактирајте не и ќе закажеме демо во зависност од вашите желби.