Unit 4 е-продавница

Зошто B2B е-продавница?

Деловниот пазар се менува секојдневно! Трговците, производителите и дистрибутерите мора да ги дигитализираат нивните бизниси со цел да останат конкурентни на пазарот. Ветувањата на B2B е-продавницата се јасни:

 • Зголемена продажба
 • Намалување на трошоците
 • Голем број на задоволни клиенти

Ова се решенијата кои ние ги имплементираме за вашите е-продавници.

Повеќе информации?

 

Сакате да дознаете повеќе информации за можностите на B2B е-продавницата или сакате демо презентација? Во тој случај контактирајте не и ние ќе ви дадеме информации или пак демо презентација

 
 
 

  werkwijze

  Нашиот метод на работа

   

  Работиме со константен начин на имплементација што гарантира постигнување на сите ваши цели:

  • Одредување на вашите цели и функционалности за е-продавницата
  • Селекција на сите потребни функционалности
  • Имплементација на вашиот Business Central систем со вашата е-продавница
  • Константо наблудување и оптимизација на вашата е-продавница

  B2B не е B2C

   

  Имплементирање на деловна продавница е доста различно од потрошувачка продавница. Додека во потрошувачката продавница клиентите доаѓаат за купување и прелистување на продукти, во деловните продавници нарачките се вршат од клиенти на кои ова им е дел од секојдневните работни обврски. Поради големото искуство со B2B е-трговија ние ќе ви понудиме решенија кои ќе ги задоволат вашите комплексни потрби за вашата B2B е-продавница.

   

  “B2B eCommerce customers aren’t shopping – they are buying because it is their jobs.”

  b2b-b2c
  b2b-functionaliteiten

  Функционалности

   

  Onze B2B webshops gekoppeld aan Unit 4 bevatten de functionaliteiten om je klant snel en gemakkelijk te laten bestellen zoals:

  • Weergave van product en voorraadinformatie
  • Snel zoeken en bestellen
  • Klantspecifieke prijzen en kortingen
  • Bestellijsten

  Интеграција со Unit 4

  Поради тоа што вашата е-продавница е интегрирана со овие системи, податоците се внесуваат преку една локација и процесите што треба да се извршуваат се во најголем број автоматизирани. Како додаток имате пристап до портал кој ви нуди преглед на сите ваши нарачки било да се направени преку телефон, емаил или од друга локација.
  gekoppeld

  Корисничка подршка и оптимизации

  По имплементацијата на вашата продавница Ви нудиме корисничка подршка и одржување и помош за понатамошно подобрување на вашата продавница.

  Корисничка подршка & одржување

   

  Ќе се погрижиме вашата е-продавница да биде брза и безбедна. Со нашата корисничка подршка ви го нудиме следното:

  • Инсталација на Magento безбедносни верзии
  • Инсталација на најновите верзии од Magento платформата
  • Континуирано наблудување на вашата продавница за брзина и безбедност
  • Достапност преку телефон или е-маил за сите ваши прашања.

  Прочитајте повеќе за корисничка подршка & одржување >>

  Оптимизација

   

  Ние ќе ви помогнеме со следните подобрувања:

  • Поставување на Google analytics и вашата табла за податоци од e-трговијата.
  • Оптимизации за вашата страница за десктоп и мобилен.
  • Подобрување на стапката на профит на вашата продавница.
  • Додавање на нови функционалности.
  • Додавање на автоматизиран маркетинг процес.

  Прочитај повеќе за Оптимизации >>

  Може да се користи во секоја индустрија

  Компании кои го користат Unit 4 како нивен систем

  Повеќе за нас?

  Ние сме агенција за е-трговија со седиште во Utrecht специјализирани сме за B2B е-трговија. На нашите клиенти им помагаме со:

   

  1. Совети за правилно користење на е-трговијата
  2. Имплементација на B2B е-продавница
  3. Корисничка подршка и оптимизации

  Сакате да дознаете повеќе информации? Контактирајте не за бесплатна консултација!

  Vrijblijvend adviesgesprek?

  Сакате да дознаете кои се можностите на е-продавниците или пак сакате демо презентација? Контактирајте не и еден од нашите консултанти ќе ви одговори на сите ваши прашања.