• Клиент

  Aircologic
 • Платформа

  Магенто 2
 • Интеграција

  Exact online
 • Јазици

  Холандски
 • Е-продавница

  https://www.aircologic.nl

За Aircologic

Aircologic е овластен дистрибутер на Panasonic системи за ладење и греење. Како инсталатор, можете да контактирате со Aircologic и тие ќе ви понудат целосно решениа за греење и ладење за вашите потреби. 

Цел на проектот

 • Да се замени хартиениот каталог со дигитален каталог. 
 • да им се олесни пристапот на клиентите за купување на производите. 
 • да им се олесни процесот на склопување на климатезирете со повеќе опции на вработените.
 • да се намалат чекорите при правењето на порачки и налози за испорака. 

Решение & резултат

 • B2B webshop со список на цени од Exact
 • Конфигуратор на продукти за полесно составување на системите
 • Агент за продажба кој им нуди подршка на внатрешните процеси и нарачки. 

Previous

Share On
Next