• Клиент

  Robot Climate
 • Платформа

  Магенто 2
 • Интеграција

  Microsoft Dynamics NAV
 • Јазици

  Холандски и Англиски
 • Е-продавница

  https://www.robotclimate.com

За Robot Climate

Robot Climate произведува системи за подно греење со највисок квалитет, преку нивниот производствен погон лоциран во Холандија.  Robot Climate главно врши достава на компании за големопродажба и инсталатори. 

Цел на проектот

 • B2B е-продавница каде што трговците и монтерите можат да нарачаат брзо и лесно
 • Интергрирана е-продавница со Microsoft Dynamics Nav

Решение & резултат

 • B2B е-продавница интегрирана со Microsoft Dynamics NAV
 • Локатор на продавници кои работат со производите на Robot Climate

Share On