• Клиент

  Jeh Jewels
 • Платформа

  Магенто 2
 • Интеграција

  Microsoft Dynamics NAV
 • Јазици

  Холандски,Англиски, Германски и Француски
 • Е-продавница

  https://www.jehjewels.com

За Jéh Jewels

Jéh Jewels дизајнира традиционален и безвременски накит. Автентичен, стилски и издржлив. Нивниот стил, одличното око за детали и страста кон занаетот го прави секое парче накит да е автентично и изработено со голема љубов.

Цел на проектот

Во 2016 година, Јéh Jewels започна да развива нова е-продавница на Magento 2 платформата, брзо по почнувањето одлучија да соработуваат со Ecomwise за реализација на е-продавницата. Дополнително, Jéh Jewels бараа имплементација на нивниот ERP систем со Dynamics NAV, со тоа што MConnect решението развиено од нашиот тим се покажа како одлична имплементација. 

Решение & резултат

За клиентот е развиена нова Magento 2 е-продавница, со креативен и занаетчиски изглед кој одговара на методите и амбициите за работа на Jéh Jewels. Развиени се специјални страници за B2B и B2C кои се оптимизирани за нивните специфични цели. Нивната е-продавница е достапна и на десктоп,таблет и мобилен. 

Преглед

 • Dynamics NAV интеграција со MConnect
 • Специфичен поглед за продажба
 • Повеќе јазична е-продавница
 • Дизајн прикладен за сите уреди
 • Локатор на продавница

Share On
Next