• Opdrachtgever

  Artificial Grass Specialists
 • Platform

  Shopware 6
 • Integraties

  Dynamics 365 Business Central, Mailchimp
 • Taal

  Nederlands
 • URL

  https://www.artificialgrass.nl/

Over Artificial Grass Specialists

Artificial Grass Specialists ontwikkelt, test en distribueert premium kunstgras en levert direct aan kunstgras professionals, installateurs en retailers. Artificial Grass Specialists is onderdeel van de AGS Group waarmee ze Europa, het Midden-Oosten en Afrika bedienen. Dit doen ze vanuit vestigingen in Griekenland, Kroatië en in Nederland. AGS NL is hierbij de partner voor de Nederlandse zakelijke klant.

Gericht op de zakelijke B2B markt bedienen zij zelf de consument niet rechtstreeks, maar helpen zij hun klanten dit zo goed mogelijk te doen. Dit doen ze door het delen van kennis, leveren van premium kwaliteit en tailor made producten die altijd leverbaar zijn op korte termijn.

Het doel

Artificial Grass Specialists had al ondernemingen gevestigd in Griekenland en Kroatië met bijbehorende webshops. Nu was het moment aangebroken om ook de Nederlandse markt te betreden. Hiervoor diende een website opgezet te worden met een klantportaal.

De hoofddoelen voor de website waren als volgt:

● De website moet helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten voor AGS.

● Leveren van optimale service voor B2B klanten door het aanbieden van een self-service portaal.

● Meer dan een website; Een e-commerce platform die de groei van AGS kan ondersteunen.

Aangezien kunstgras een seizoensgebonden product betreft was het voor AGS essentieel om binnen een korte termijn te werken naar een MVP wat voldeed aan de gestelde hoofddoelen.

Het resultaat

Samen met Artificial Grass Specialists hebben we een Shopware 6 webshop neergezet welke voorzien is van een geheel custom design gebaseerd op de wensen vanuit AGS. In deze webshop hebben wij onze Microsoft 365 Business Central oplossing ingezet voor de order- en klantsynchronisatie tussen de Business Central omgeving en Shopware 6. Verder kunnen klanten op de webshop naast het plaatsen van bestellingen ook inloggen in het klantportaal waar zij informatie kunnen vinden over:

● Account gegevens van de gebruiker

● Bedrijfsgegevens

● Gewenste standaard betaalwijzen selecteren

● Orders inzien

● Openstaande facturen inzien

● Order historie terugvinden

● Verzendingen inzien

Klantervaring

"Wij hebben de samenwerking met Ecomwise als bijzonder prettig ervaren. Informeel maar zeker ook professioneel. Thimo en Daniël zijn beide enorm pro-actief en klantgericht, geen vraag is voor hen te veel. Top team.
Kom je niet vaak tegen. Aanrader"
Martijn Veldhuijsen
Directeur - Artificial Grass Specialists

Vorige

Delen
IMC_agriculture
Volgende