• Cases - Ekomenu 'Mijn Planner'

De klant

Ekomenu biedt een andere manier van eten, koken en boodschappen doen, waarbij je wekelijks een gezond menu ontvangt met lekkere recepten en biologische ingrediënten. Op deze manier wil Ekomenu samen werken aan een gezonder eetpatroon van veel Nederlanders.

Het doel

De basis, zoals een goede huisstijl en propositie, was bij Ekomenu al aanwezig. Het was zaak om deze stijl, waarden, en propositie op de juiste manier uit te dragen via een nieuwe webshop waartoe klanten zich aangetrokken voelen, recepten kunnen inzien en zich kunnen abonneren op de verschillende menu’s.

Het resultaat

Voor Ekomenu hebben we een maatwerk Magento-webshop ontwikkeld, met een eigen, modern design. Hierin is het mogelijk kant-en-klare menu’s te bestellen, zowel als eenmalige aankoop als in abonnementsvorm. De bestellingen kunnen bij de klant worden thuisbezorgd, of worden opgehaald in een Ekoplaza-vestiging. In de ontwikkeling van deze shop werken we intensief samen met derden, onder andere voor de betaalafhandeling en de Ekoplaza-verkooppunteninformatie.

Bekijk het resultaat op www.ekomenu.nl

In het kort

  • Responsive, mobile-first ontwerp
  • Onestepcheckout, geoptimaliseerd voor ophalen en afhalen
  • Maatwerkmenu: aanpasbare menu’s en recepten

Mijn Persoonlijk Menu

Het Mijn Persoonlijk Menu is een speciaal ontwikkeld stuk waarbij klanten zelf recepten kunnen selecteren voor de levering van die week. Op basis van een levensstijl of allergieën krijgt de klant een aantal recepten voorgeschoteld. Hoe dit precies werkt zie je in de video hieronder.

Meer weten over deze case of de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Meer weten over deze case of de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om eens kennis te maken.

Categorie
B2C e-commerce