De klant

Kletspot focust zich op offline gezelschap: effe offline. De kletspot bevat kaartjes met diepgaande vragen om zo een goed gesprek te starten. Daarnaast biedt Kletspot vele varianten op de bestaande kletspot. De Kletspot is het ideale kado.

Het doel

Kletspot maakte gebruik van een kant-en-klaar website bouw pakket, maar de functionaliteit was beperkt. Daarnaast was het design non-responsive en was de algehele user experience niet zoals gewenst. Kletspot zocht een simpel en snel systeem waarbij klanten snel en gemakkelijk konden afrekenen. Het is belangrijk dat de Kletspot gemakkelijk te bestellen is, dus ook met de smartphone op de bank. Daarnaast moest de verzendservice van DPD gekoppeld worden om pakket afhandeling (verzendlabels, track&trace, verzendupdates) grotendeels te automatiseren.

Het proces

Kletspot maakt gebruik van ons eigen basis template, waardoor ontwikkeling en implementatie relatief snel voortvloeide. Als eerst werd de Nederlandse (consumenten) versie van de webshop gelanceerd. De zakelijke, Duitse en Engelse versie volgen snel.

Meer weten over deze case of de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Categorie
Koppelingen, Magento 2