Samen zorgen voor je webshop: De Magento support service!

Magento is een fantastisch platform om voor je webshop te gebruiken en blijft zich in hoog tempo ontwikkelen. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat het onderhoud van de shop op hetzelfde tempo meebeweegt. We hebben regelmatig contact met klanten hierover, maar er zijn veel leukere ontwikkelingen om samen over te praten.

Basisonderhoud bij ons
Het laatste jaar hebben we veel van klanten terug gehoord dat ze het prettig vinden als we op eigen initiatief nieuwe patches installeren, Magento upgraden en ander basisonderhoud plegen, nadat wij notificaties stuurden over deze ontwikkelingen. Dit gaf ons het idee om een uitgebreide onderhoudsservice neer te zetten waarbij wij al het basisonderhoud op ons nemen, zodat we met onze klanten aan veel interessantere ontwikkelingen kunnen werken. Wij zorgen voor een goed geoliede machine, jij zorgt voor fantastische content en producten en samen zorgen we dat je shop alleen maar verder voortbeweegt. Want bij ons vliegen de ideeën voor alle shops van klanten ook het kantoor door!

Samen doorontwikkelen
Wanneer het basisonderhoud op orde is, de laatste Magento-versie geïnstalleerd is en je je geen zorgen over de beveiliging hoeft te maken, kunnen we samen over de leuke dingen gaan nadenken! Misschien is er een nieuwe functionaliteit waarmee je meer conversie krijgt of het gebruiksgemak vergroot van je bezoekers, of wil je interne bedrijfsprocessen optimaliseren zodat je tijd hebt voor andere zaken.

Is het wat voor mij?
Het is natuurlijk altijd de vraag wanneer je het best waarin kunt investeren, en daarin denken we graag met je mee. Wij raden in ieder geval altijd aan je basisonderhoud up-to-date te houden. Helaas hebben we ook kunnen zien wat voor problemen een onbeveiligde en niet geüpdatete shop met zich kan meebrengen. Neem contact met ons op om te zien of het wat voor jou is, wat er voor jouw shop voor nodig is of om gewoon te bespreken wat voor toffe dingen we nog meer samen kunnen doen!