Webshop koppelingen

Voor een efficiënt e-commerce proces

Belang en uitdaging van webshop koppelingen

87% van de B2B organisaties geeft aan dat alle data in 1 systeem krijgen de belangrijkste uitdaging is bij de digitalisering voor B2B bedrijven. Veel organisaties beschikken over meerdere systemen die naadloos met elkaar moeten communiceren voor een optimale klantervaring. Wij verzorgen de koppeling tussen de B2B webshop en de andere systemen in de organisatie zoals ERP, PIM, WMS en marktplaatsen.

 

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van een webshop koppeling? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met een van onze Ecommerce experts.

ERP Koppeling

Door middel van onze integratie software MCONNECT verzorgen wij de koppeling tussen de B2B webshop en het ERP systeem. Wij verzorgen koppelingen met o.a. de volgende ERP systemen:

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft 365 Business central

Unit 4

Exact online &
Exact globe

MUIS

SAP

King

Afas

Snelstart

Visma

PIM Koppeling

Maakt je organisatie gebruik van een PIM systeem. Wij zorgen ervoor dat de productinformatie wordt ingelezen in je B2B webshop. Wij hebben koppelingen verzorgd met de volgende PIM systemen

  • Akaneo PIM
  • Pimcore
  • Op maat PIM systemen

WMS of Fulfillment koppeling

Verzend je niet zelf je pakketten, maar laat je dit doen door een fulfilment partij? Dan kunnen wij een koppeling realiseren tussen je Magento of Shopware webshop en je fulfilment partij. Wij hebben Magento en Shopware koppelingen gerealiseerd met verschillende oplossingen zoals S&H en Montapacking.

EDI Koppeling

EDI is een standaardformaat voor de elektronische uitwisseling van bedrijfsdocumenten zoals verkooporders en facturen. Maak je gebruik van EDI met je leveranciers dan verzorgen wij de EDI koppeling met je B2B webshop.

Koppeling met marktplaatsen

Bereik een groter publiek en meer omzet door je producten aan te bieden op marktplaatsen als eBay, Amazon en Bol.com. Producten worden automatisch ingelezen op de marktplaatsen en verkooporders worden teruggeplaatst in je webshop.

Punchout

Met een punchout koppeling maak je het voor de zakelijke inkoper nog makkelijker om te bestellen. De inkoper kan namelijk vanuit zijn eigen inkoopsysteem een order plaatsen in je webshop zonder het inkoopsysteem te verlaten.

Inzetbaar in iedere branche

Onderstaande bedrijven maken gebruik van één van onze webshop koppelingen