Време е за
вашиот online успех

Е-решенија за трговија и производство.

icon

Дизајн и изработка на е-продавница

Ние целосно ќе ја специфицираме, дизајнираме и изградиме вашата е-продавница.
icon

Корисничка поддршка & одржување

Вашите технички потреби оставете ги на нас а вие фокусирајте се на вашата продажба.
icon

Совети за трговија

Врз основа на вашите податоци ќе ве советуваме и помогнеме за да постигнете најдобри резултати.
icon

Менаџирање со е-трговија

Можеме да помогнеме со менаџирањето на вашата е-продавница или во одделот каде имате потреба.

Бизнис до Бизнис

Искористете ги предностите на Бизнис до Бизнис моделот како трговец или производител. Погледнете ги можностите што Ви ги нудиме како компанија.

Директно до потрошувачот

Како производител ќе можите вашите производи да ги доставувате директно до потрошувачите. Заедно можеме да воспоставиме успешен D2C канал за е-трговија.

Бизнис до потрошувач

Воспоставете B2C е-продавница за најдобро да ги услужите вашите потрошувачи. Заедно можеме да изградиме моќна е-продавница која ќе Ви помогне да го развиете вашиот бизнис на напредно ниво.

Ecomwise B2B е-продавница

Целокупно решение за B2B е-трговија поврзано со вашиот ERP систем а засновано на Magento 2 технологија.

Нашата понуда

Нудиме решенија за е-трговија на следните сектори

Трговија

Дали целосно ги користите можностите на сите дигитални канали? Можеме да ве советуваме за најдобрите решенија за дигитална продажба и да се погрижиме за имплементација на истите во вашата B2B webshop.

Производство

Како производител, дали сакате да ја зголемите ефикасноста на одделот за продажба? Погледнете ги B2B E-commerce решенијата за производители или contact еден од нашите B2B E-commerce консултанти.

Малопродажба

Сакате B2C е-продавница која најдобро ќе ги задоволува потребите на вашите клиенти? Ние ќе се погрижиме за развојот и имплементацијата на таа продавница, прочитајте повеќе на следниот линк ontwikkeling en implementatie 

Технологии

Технологии и системи со кои работиме
award

Magento 2

E-commerce platform
award

Shopware 6

E-commerce platform
award

Microsoft Business Central

ERP systeem
award

Exact online & globe

ERP systeem en boekhoudsoftware
award

Unit 4

ERP systeem
award

Microsoft Dynamics NAV

ERP systeem
award

Akeneo

PIM systeem
award

Pimcore

PIM systeem

Проекти со кои
се гордееме

Погледнете го нашето портофолио.

Pirox

B2B e-commerce

Aircologic

B2B e-commerce

Jéh Jewels

B2B & B2C e-commerce

Robot climate

B2B e-commerce

Tier 1 Distribution

B2B e-commerce

Kletspot

B2B & B2C e-commerce

100+

Изградени е-продавници

Имаме над 100+ изградени е-продавници, веќе не ни броиме колку се. Градиме моќни е-продавници кои се успешни. Едноставно!

5

Стандардни ERP интеграции

Интегрираме системи како што се Unit4, Exact Online, Business Central, Dynamics Nav, преку CSV или со други системи.

100%

Сертифицирани

Целиот тим е сертифициран, и секој од нас има своја област на стручност за да можеме на нашите клиенти да им го пружиме најдоброто за нивната е-продавница.

8,9

Оценка која ја добиваме од клиентите

Се гордееме со оваа оценка, но истовремено и работиме за да ја зголемиме, па затоа секојдневно се подобруваме.

Инспирација.

Заедно со нас можете да влезете во длабочините на B2B е-трговијата. Прочитајте повеќе.