Услуги

Им помагаме на малите и средните претпријатија со развивање на е-трговски решенија за да ги постигнат своите бизнис цели.  Нивните цели можат да ги постигнат со следнава понуда. 

Совети за е-трговија

Ние ќе Ви помогнеме и советуваме врз основа на вашите податоци и ќе работиме заедно за да постигнеме максимален успех.

Платформа и интеграции за е-трговија

Ние ќе ја специфиираме,дизајнираме и комплетно изградиме вашата модерна е-продавница

Оптимизација на е-трговија

Заедно можеме да обезбедиме повеќе резултати на Интернет со добра оптимизација на вашата е-продавница и самиот процес за е-трговија. 

Совети за е-трговија

Дали Ви треба помош за да го добиете максимумот од вашите online активности? Без разлика дали се прашања како „Која платформа е најдобра за мојот бизнис“ или „Како да го зголем профитот на мојата е-продавница“, нашите консултанти за е-трговија имаат долгодишно искуство во имплементирање на решенија за е-трговија и ќе бидат среќни да го споделат нивното знаење и искуство со вас. 

lightbulb_outline

Дигитална стратегија

Ќе Ви помогнеме да ја поставите вашата дигитална стратегија која ќе ви овозможи раст во вашиот бизнис но исто така вашите клиенти ќе бидат задоволни од купувањето во вашата е-продавница.
compare_arrows

Избор на платформа за е-трговија

Ако вашата тековна е-продавница веќе не ги задоволува вашите потреби,барате нова и подобра платформа но не сте сигурни кој би бил најдобриот избор. Ние ќе Ви помогнеме да изберете најдобар систем за потребите на вашиот бизнис или компанија.
fast_forward

Е-продавница брза и лесна за користење

Не сте задоволни од тоа како функционира вашата тековна е-продавница и не сте во можност да посочите точно каде е проблемот? Ние сме во можност да извршиме скенирање на е-продавницата за вас, исто така ќе извршиме мапирање на различни точки за да видиме каде лежат областите на кои им е потребно подобрување.
timeline

Мерење на online резултати

Дали сакате да добиете повеќе резултати од вашата тековна е-продавница или пак можеби вашиот процес за е-трговија не функционира добро како порано. Ние ќе ви помогнеме да добиете повеќе резултати од вашата е-продавница. Ние сме во состојба да го сториме тоа со користење на правилни мрежни маркетинг канали, подобрување на конверзијата на вашата е-продавница и зголемување на просечната вредност на нарачката.

Дали сакате да имате спаринг сесија?

Дали имате проблем со е-трговија и дали сакате да имате спаринг сесија со еден од нашите специјалисти? Тоа е можно! Ние нудиме 30-минутна онлајн спаринг сесија без никакви обврски. Заинтересирани? Пријавете се тука сега.

Платформа за е-трговија и интеграции

Ќе се погрижиме за дизајнот и развојот на вашата платформа за е-трговија и ќе обезбедиме таа да биде поврзана со веќе постоечките деловни системи. Ние ги користиме најдобрите системи за е-трговија од open-source карактер како Magento 2, Shopware и Akeneo.

Magento 2

Magento 2 е една од водечките платформи за е-трговија низ целиот свет. Поради големата количина на функционалности и приспособливост е идеално решение за професионална е-продавница за B2B или B2C. Нашиот тим е партнер на Магенто исто така сме  сертифицирани Магенто специјалисти.

Shopware 6

Shopware е платформа за е-трговија од open-source карактер, која потекнува од Германија. Платформата се одликува со лесна достапност за клиентите и можности за понатамошен развој во рамките на платформата во е-продавниците. Како агенција за е-трговија, ние сме официјален партнер на Shopware.

Akeneo PIM

Akeneo е систем од open-source карактер за PIM (Product information management). Како е-трговец или производител имате многу поатоци и ви треба едно централно место каде можат лесно и едноставно да се чуват, во овој случај PIM ви го нуди идеалното решение. 

Интеграции за
е-продавници

Ќе се погрижиме за интеграциите помеѓу вашата е-продавница и другите деловни системи. Нудиме интеграции помеѓу следните системи:

  • ERP или системи за интеграција
  • WMS или систем за исполнивање
  • EDI интеграција
  • Интеграции сo други пазари 
  • Punchout интеграција

Контакт со експерти

Дали сакате да стапите во контакт со експерти за е-трговија? Пополнете ги вашите детали подолу и наскоро ќе ве контактираме. 

Оптимизација на е-трговија

Ние можеме да ви помогнеме да добиете повеќе од вашите активности во е-трговијата. Ние сме во состојба да го направиме тоа со поддршка и одржување на вашата платформа за е-трговија, но и со подобрување на постојната платформа и процесите на е-трговија.Во зависност од вашите цели, гледаме каде лежат можностите преку Интернет и како можеме најдобро да ги капитализираме. Ние ќе ви помогнеме со следново

Ќе се погрижиме за одржување на вашата е-продавница, така што таа ќе остане безбедна и ажурирана. Исто така, достапни сме преку нашата служба за помош, да одговориме на какви било прашања што може да ги имате исто можете да најдете одговори на најчесто поставуваните прашања во врска со вашата е-продавница преку нашата база на знаење. Прочитајте повеќе за подршка и одржување

Дали вашите податоци се оптимално анализирани и искористени? Ние можеме да ви помогнеме да ги идентификувате податоците што треба да ги знаете за да ја подобрите вашата е-продавница. Исто така можеме да ви помогнеме со алатките за да овозможите поголемо персонализирано искуство за вашите клиенти.

Маркетинг автоматизацијата може да ви помогне да добиете повеќе резултати од вашите активности за е-трговија и да го подобрите искуството на клиентите. Прочитајте повеќе за придобивките од маркетинг автоматизацијата и алатките што можете да ги користите. Прочитај повеќе за Маркетинг автоматизација
Љубопитни сте за тоа како можете да ја подобрите стапката на конверзија на вашата е-продавница? Можеме да ви помогнеме да ги пронајдете блокадите во вашата е-продавница и да извршите А / Б тестови за подобрување на конверзијата.
Прочитај повеќе за Оптимизација на конверзија