MAGENTO B2B WEBSHOP

Magento is het meest gebruikte open source webshop-platform ter wereld, met veel krachtige functionaliteiten. Onze B2B kennis hebben wij gecombineerd met Magento, en zo hebben wij onze eigen Magento B2B totaaloplossing ontwikkeld: een combinatie van de meest gebruikte B2B-functionaliteiten, waarmee Magento verandert in het ideale platform voor je zakelijke B2B verkopen!

Magento webshop specialist - Magento badges

MAGENTO WEBSHOP SPECIALIST

Heb je momenteel een webshop draaien op Magento of op een ander platform en wil je het geheel naar een hoger niveau brengen? Of wil je het algehele e-commerce proces binnen je organisatie onder de loep nemen en verbeteren? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres en helpen we u als Magento webshop specialist graag verder.

MAGENTO EXTENSIES

Op het moment dat je een nieuwe webshop gaat beginnen is het zaak een partner te vinden die je begrijpt en jouw wensen kan vertalen naar een goed werkende webwinkel. Ons team van gecertificeerde ontwikkelaars heeft al heel wat succesvolle concepten opgeleverd en past hun opgedane kennis graag toe om ook jouw idee tot een succes te brengen. Maar ook met het ontwikkelen van extensies kunnen wij je helpen; inmiddels hebben wij ruim 30 Magento B2B-extensies ontwikkeld en in eigen beheer.

KOPPELINGEN EN INTEGRATIES

Maak je naast Magento ook gebruik van een ERP-systeem, dan zorgen wij ervoor dat alle informatie op slechts een plek hoeft te worden ingevoerd. Door middel van een naadloze integratie tussen Magento en het gebruikte ERP-systeem wordt er een hoop tijd en geld bespaard.

MAGENTO SUPPORT

Na het opzetten van je webshop wil je natuurlijk dat deze goed onderhouden wordt, altijd up-to-date, veilig en snel is, en blijft presteren. Wij helpen je graag om je webshop in topvorm te houden met de benodigde patches, updates, optimalisaties en meer. We staan voor je klaar om problemen op te lossen en nieuwe ideeën te realiseren.

Een partner nodig die gespecialeerd is in B2B ecommerce? Wij helpen u graag.