MAGENTO WEBSHOPS

Heb je momenteel een webshop draaien op Magento of op een ander platform en wil je het geheel naar een hoger niveau brengen? Of wil je het algehele e-commerce proces binnen je organisatie onder de loep nemen en verbeteren? In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres.

MAGENTO EXTENSIES

Op het moment dat je een nieuwe webshop gaat beginnen is het zaak een partner te vinden die je begrijpt en jouw wensen kan vertalen naar een goed werkende webwinkel. Ons team van gecertificeerde ontwikkelaars heeft al heel wat succesvolle concepten opgeleverd en past hun opgedane kennis graag toe om ook jouw idee tot een succes te brengen. Maar ook met het ontwikkelen van extensies kunnen wij je helpen; inmiddels hebben wij al ruim 30 B2B-extensies gemaakt in eigen beheer.

ERP-INTEGRATIES

Het ontwikkelen van een webwinkel is de eerste stap. Vervolgens helpen wij je graag verder met advies en support om de shop verder te verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het optimaliseren en upgraden van de Magento webshop of het neerzetten van een tweede shop in Magento.

Ook staan wij klaar om dagelijkse vragen of problemen op te lossen.

KOPPELINGEN EN INTEGRATIES

Maak je naast Magento ook gebruik van een ERP-systeem, dan zorgen wij ervoor dat alle informatie op slechts een plek hoeft te worden ingevoerd. Door middel van een naadloze integratie tussen Magento en het gebruikte ERP-systeem wordt er een hoop tijd en geld bespaard.

SUPPORT

Na het opzetten van je webshop wil je natuurlijk dat deze goed onderhouden wordt, altijd up-to-date, veilig en snel is, en blijft presteren. Wij helpen je graag om je webshop in topvorm te houden met de benodigde patches, updates, optimalisaties en meer. We staan voor je klaar om problemen op te lossen en nieuwe ideeën te realiseren.

OROCOMMERCE

OroCommerce is een nieuw open source ecommerce platform speciaal gericht op B2B Ecommerce. OroCommerce is ontwikkeld door het voormalige team dat bijna 10 jaar geleden ook Magento heeft opgericht. Eind januari is de eerste stabiele versie van OroCommerce gelanceerd. Op 20 april was de eerste OroCommerce bijeenkomst in Eindhoven en uiteraard waren wij van Ecomwise erbij.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!