Onze partners

Ecomwise gelooft in specialisatie en doen waar je goed in bent. Hierdoor specialiseren wij ons in webshopontwikkeling en werken wij graag samen met partijen die uitblinken in andere e-commerce-gebieden zoals marketing, design, hosting en backoffice-systemen. Hieronder een overzicht van de partijen waar wij graag mee samenwerken en die graag met ons samenwerken.

Byte levert hosting die websites helpt groeien. Byte geldt als een van de meest innovatieve spelers op dit terrein. De Clustertechnologie en Magento-hosting oogsten veel lof en prachtige, meetbare resultaten voor hun klanten.

RedAnt is rood, de kleur van actie. We staan voor creatieve en onverwachte oplossingen, inspirerende ideëen en persoonlijke betrokkenheid.

MultiSafepay is een payment service provider en biedt veilige online internetkassa betaalmogelijkheden met o.a. iDEAL, MasterCard en achteraf betalen voor webshops.

Naast het bieden van een webshop, is het ook mogelijk om een applicatie te bouwen! De Magento integratie met JMango360 maakt het mogelijk om een applicatie te bouwen en beheren zonder technische kennis.

De oplossingen van Dealer4Dealer maken het mogelijk om de producten van Exact te koppelen aan een Magento webshop.

INTERESSE IN EEN PARTNERSHIP MET ECOMWISE?
Wil je een van onze producten aanbieden aan je klanten of heb je een dienst die wij niet moeten missen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een partnership.