Onze partners

 

Ecomwise gelooft in specialisatie en doen waar je goed in bent. Hierdoor specialiseren wij ons in webshopontwikkeling en werken wij graag samen met partijen die uitblinken in andere e-commerce-gebieden zoals marketing, design, hosting en backoffice-systemen. Hieronder een overzicht van de partijen waar wij graag mee samenwerken en die graag met ons samenwerken.

Byte levert hosting die websites helpt groeien. Byte geldt als een van de meest innovatieve spelers op dit terrein. De Clustertechnologie en Magento-hosting oogsten veel lof en prachtige, meetbare resultaten voor hun klanten.

Met Leadinfo ziet u realtime welke bedrijven uw website bezoeken. U heeft per bedrijf de beschikking over krachtige bedrijfsinformatie om uw omzet te verhogen.

Ecomwise is al jaren een Magento partner en ontwikkelt uitbreidingen voor de Magento Open source en Magento Commerce editie.

De oplossingen van Dealer4Dealer maken het mogelijk om de producten van Exact te koppelen aan een Magento webshop.

MultiSafepay is een payment service provider en biedt veilige online internetkassa betaalmogelijkheden met o.a. iDEAL, MasterCard en achteraf betalen voor webshops.

Maak betalen gemakkelijk. Buckaroo, het payment platform achter elke betaaloplossing.

Naast het bieden van een webshop, is het ook mogelijk om een applicatie te bouwen! De Magento integratie met JMango360 maakt het mogelijk om een applicatie te bouwen en beheren zonder technische kennis.

Amasty_BRONZE_Partner

Amasty is leverancier van veelgebruikte Magento 2 extensies met een hoge codekwaliteit.

INTERESSE IN EEN PARTNERSHIP MET ECOMWISE?
Wil je een van onze producten aanbieden aan je klanten of heb je een dienst die wij niet moeten missen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een partnership.