Over ons.

Wij zijn Ecomwise

Wij vinden dat het de hoogste tijd is voor online succes. In ons geval betekent dat vooral dat we MKB bedrijven willen helpen alles uit alle mogelijkheden te halen die online in te zetten zijn. We zitten in Utrecht, en bedienen klanten over het hele land. Vanaf 2013 zijn we gespecialiseerd in e-commerce oplossingen voor deze markt en we worden er nog elke dag beter in.

Onze specialisatie ligt in de zakelijke markt. We helpen groothandels en fabrikanten met het ontwikkelen en onderhouden van een B2B webshop en/of B2C en D2C kanalen. We zoeken altijd naar de meest krachtige oplossing voor de specifieke markt waarin onze klant zich bevindt en sluiten daar alle technologie op aan. De basis van deze webshops ligt bij ons bij bewezen e-commerce oplossingen zoals Magento en Shopware.

We willen na vandaag nog weer beter hierin zijn dan gisteren, dus als jij een uitdagende vraag hebt; stel hem! Dan zetten wij onze tanden erin.

Ons team

Met 17 uiterst gedreven en enthousiaste e-commerce professionals zijn we een team dat elkaar scherp houdt op nieuwe ontwikkelingen, onderbouwde keuzes en plezier in ons werk. Vanuit twee kantoren werken we met veel plezier en energie samen met onze klanten om hun e-commerce oplossingen naar een volgend niveau te tillen. We geloven erin dat ál onze klanten altijd weer een treetje omhoog kunnen qua succes.

Onze kernwaarden

Deze kernwaarden zorgen ervoor dat we elke dag met plezier aan de slag gaan en onze ogen openhouden voor mogelijkheden tot groei, succes en betekenis.

Samen

Als team, met de klant, met partners; zolang er maar samen naar een succes wordt gewerkt. Wie wil er nou succes boeken zonder dit te kunnen delen?

Groei & ontwikkeling

Er is áltijd mogelijkheid tot groei. We proberen daar te kijken waar je het niet verwacht om in de breedte te kunnen groeien.We omarmen nieuwe techniek en frisse ideeën.

Betrokken

Zonder elkaar, onze klanten en de markt te kennen is er niets aan. Wij verdiepen ons in de sector van de klant, weten wat er aan mogelijkheden speelt en spelen daar samen met de klant op in.

Plezier

We hebben er veel lol in om successen te vieren waar dit kan. Grote, successen, kleine successen, als er iets te vieren valt moet dat gevierd worden. Simpel.

Onze partners

Wij geloven in schoenmakers die zich bij de leest houden. Wij houden van professionele specialisten. Daarom werken wij met partijen samen die het best zijn in hun vakgebied. Hieronder een greep van partijen waarvan we weten dat ze een autoriteit zijn in hun vakgebied en waar we een fijne samenwerking mee hebben.

Kom je bij ons werken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s en talent. Lijkt het jou leuk om te werken in een internationaal team aan mooie producten en projecten voor ontzettend leuke en diverse klanten? Neem dan een kijkje op onze vacature pagina.