Wie zijn wij?

Wij zijn een team van 15 gecertificeerde Magento ontwikkelaars en B2B e-commerce experts gevestigd in Utrecht, Nederland en Bitola, Macedonië. Wij zijn met name gespecialiseerd in B2B E-commerce oplossingen, maar hebben ook complexe B2C oplossingen gerealiseerd.
Ons team deelt een passie voor vernieuwende e-commerce oplossingen en het helpen van onze klanten om deze zo goed mogelijk toe te passen.

Wat doen wij?

Een samenvatting van onze werkzaamheden:

  • Strategie
  • Implementatie
  • Optimalisatie

Werkwijze

Ons team van ervaren B2B e-commerce consultants begeleidt uw (nieuwe) project totdat deze volledig zijn afgerond: van begin tot eind. Zij noteren uw wensen, en creëren samen met u een online strategie. Vervolgens schakelen zij uw wensen direct naar onze gespecialiseerde Magento ontwikkelaars. Vervolgens gaan zij aan de slag in korte sprints. Hierdoor wordt u constant op de hoogte gehouden van de progressie, en wordt u direct om feedback gevraagd.

Na de oplevering behoudt u direct contact met de consultant, en begint er een traject waarin zij uw webshop constant analyseren en adviseren om uw bedrijfsdoelen te behalen. Denk aan het inzetten van Google AdWords, koppelingen realiseren met Bol.com, en het opzetten van nieuwsbrief campagnes.

Hoe bereiken wij dat?

Samen staan we sterker.

Samen met de klant en onze partners realiseren wij de ecommerce doelstellingen van uw bedrijf.

Betrokken

Wij hebben kennis van uw sector en denken graag met uw mee!

Groei & ontwikkeling

Wij geloven dat er altijd ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Word één van ons.

Altijd al willen werken bij een organisatie met de focus op de toekomst? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij een ondernemende, zelfstandige, controlfreak? Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Koffie? Kom een keer langs!