Herken zakelijke bezoekers van je B2B webshop

Voor veel zakelijke klanten is de B2B webshop ook de plek om nieuwe klanten aan te trekken. Toch zullen veel mogelijke klanten de webshop of website verlaten zonder een aanvraag te doen en zonder dat je dus weet welke zakelijke klant je webshop heeft bezocht. Dit kan nu anders door gebruik te maken van Leadinfo.

Leadinfo
Leadinfo is een startup uit Rotterdam die het mogelijk maakt om zakelijke websitebezoekers te herkennen. Na het plaatsen van een stukje code op de website zien ondernemers real-time welke bedrijven hun website bezoeken en welke pagina’s ze bekijken. Stel, je website wordt bezocht door 100 bedrijven en maar 5 bedrijven vragen een offerte aan. Dan mis je een hoop omzet. Leadinfo maakt het dus mogelijk om deze bedrijven alsnog te benaderen met je voorstel.

Leadinfo werkt supersimpel, het werkt net zoals Outlook. Elke websitebezoeker belandt als een nieuwe lead in je inbox. Door hierop te klikken krijg je meteen een uitgebreid bedrijfsprofiel te zien met informatie over de activiteiten, aantal medewerkers en jouw Linkedin connecties binnen dat bedrijf. Je kunt leads eenvoudig taggen en bijvoorbeeld toewijzen aan een accountmanager.

Ook eens gratis proberen?
Wij bij Ecomwise zijn erg enthousiast over de oplossing en hebben Leadinfo standaard toegevoegd in onze Magento B2B Webshop oplossing. Wil je Leadinfo ook eens proberen? Neem dan contact met ons op en je kan Leadinfo twee weken gratis proberen.