PHP7: Snellere shop = hogere conversie!

PHP?

PHP is de meest gebruikte scripttaal ter wereld. Het is een onmisbare taal in de codewereld en daarom draaien wereldwijd bekende systemen zoals WordPress en Magento er ook op. In 2004 kwam de laatste grote versie uit, PHP 5 en daar is in de jaren daarop goed op verder geborduurd, maar afgelopen jaar is er een grote sprong gemaakt naar PHP 7.

PHP7 + voordelen

Als je smult van specificaties en code kun je de verbeteringen bekijken op de website van PHP, maar ik richt mij tot hetgeen mogelijk het belangrijkst is voor jou als webshophouder.

Sneller!

Dat de snelheid van je webshop verband houdt met je conversie is natuurlijk niets nieuws, maar moet absoluut niet onderschat worden. Een onderzoek van Akamai en Gomez.com is bijvoorbeeld een eye-opener voor velen die dit misschien niet hoog op de prioriteitenlijst heeft staan. Hier blijkt bijvoorbeeld uit dat 1 seconde vertraging in laadtijd kan leiden tot 7% minder cphp7onversie. Reken uit wat dat je kost, of wat het je kan opleveren als je sneller gaat dan dat je nu gaat!

Ecomwise <3 Byte

Het moge duidelijk zijn, we werken goed en intensief samen met onze vrienden bij Byte. Samen configureren we je Hypernode optimaal (en blijven we deze verbeteren) en draait PHP7 fantastisch op je Hypernode. Daarnaast, afhankelijk van je pakket, kunnen we ook Varnish implementeren om je shop nòg een extra zetje te geven!

Ik wil een snellere shop!

Terecht! Ben je al klant bij ons, dan zit je al op Hypernode en kunnen we direct bezig met de implementatie van PHP7 om die snelheidwinst te boeken, de conversie te verhogen en de verkopen naar een nieuw level te trekken! Mail of bel iemand van ons, we zitten op je te wachten.

Ben je nog geen klant, maar zie je dit zitten? Mail ons op info@ecomwise.com of bel ons op 030-2270465 om te kijken hoe we je omgeving kunnen optimaliseren!