• Cases - Hoogvliet Gebakshop homepage
  • Cases - Hoogvliet Gebakshop Fototaart

De klant

We kennen Hoogvliet als supermarkt, met 67 winkels in het westen en midden van Nederland. Daarnaast is Hoogvliet de enige supermarkt die zich Warme bakker mag noemen; ze bakken al hun brood zelf, naar eigen receptuur en op ambachtelijke wijze.

 

Ook kun je er terecht voor bijna alle soorten gebak, wat je online kunt bestellen. Dit is waar de samenwerking met Ecomwise begint: Hoogvliet wil een nieuwe, moderne webshop voor het verkopen van al hun gebak.

 

Het doel

De  gebakshop van Hoogvliet voldeed niet meer aan de standaard van het huidige moderne web; het was niet responsive, gebruikte een verouderd design en liep op een platform dat niet geoptimaliseerd is voor e-commerce. De overstap naar Magento 2 lag daarom voor de hand, evenals een vernieuwd design geoptimaliseerd voor mobiele weergave.

 

Andere verbeterpunten zijn de zoekfunctie, het afrekenproces, en een goede inrichting voor SEO. Daarnaast is er de implementatie van een mooie, nieuwe functie: de fototaart.

Het proces

Na het bepalen van de specificaties en het doorlopen van het koopproces van de klant zijn we begonnen we met het ontwerpen van de homepage op basis van de bestaande huisstijl. Een fris, nieuw design moet de webshop weer aantrekkelijk maken, en de mobile-first aanpak zorgt ervoor dat de website vlekkeloos wordt weergegeven op mobiele apparaten.

Tot zover

  • Nieuw design
  • Mobile-first
  • Verbeterde structuur
  • Koppeling externe systemen
  • Implementatie fototaart

Meer weten over deze case of de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om eens kennis te maken.

Categorie
B2C e-commerce