Shopware 6.4.8

Shopware 6 update

Op 9 februari heeft Shopware versie 6.4.8 gelanceerd. Deze versie bevat weer een aantal mooie verbeteringen op het Shopware platform. In dit blog nemen we je mee met de belangrijkste aanpassingen.

1.  Bulk Editor
Shopware heeft in deze versie een bulk editor toegevoegd waarmee het veel gemakkelijker wordt om product en klantdata in   de admin van Shopware aan te passen

Shopware 6.4.8 - bulkeditor

2. Verbeterde admin zoekfunctie
Een van de veelgevraagde verbeteringen voor Shopware is het zoeken in de admin en hier is nu een aanzienlijke wijziging in doorgevoerd. Naast dat het zoeken verbeterd is ben je zelf in staat om flexibele aanpassingen te maken op welke onderdelen en velden er gezocht moet worden.

Shopware 6.4.8 - admin search

3. Import en export
Ook de import en export functionaliteit is in deze versie verbeterd. Zo is er nu een preview functionaliteit beschikbaar die je kan draaien voor de daadwerkelijke import en kun je nu ook de import functionaliteit gebruiken om kortingen te importeren.

 

 

Shopware 6.4.8 - improved import and export

4. Extra rulebuilder opties
De rule builder is één van de krachtigste functionaliteiten van Shopware 6 en is nu uitgebreid met een aantal extra opties zoals  het toepassen van regels alleen voor gastklanten en het instellen van regels op basis van de taal van de gebruiker.

Shopware 6.4.8 - Rulebuilder improvements

Naast deze wijzigingen zijn er door Shopware ook verbeteringen doorgevoerd in het aanmaken van producten en het beheren van dynamische prodcutgroepen. Meer weten over Shopware 6 bekijk dan ook onze Shopware 6 pagina.