WAAROM EXTENSIES?

Het Magento platform biedt een groot aantal functionaliteiten. Toch is er meer nodig om succesvol een webshop te runnen. Denk hierbij aan koppelingen met je backoffice, integratie met e-mail en marketingsystemen of het toevoegen van een nieuwe functionaliteit in Magento. Dit kan met behulp van Magento extensies.

MAGENTO EXTENSIES OP MAAT

Ecomwise heeft de afgelopen jaren een groot aantal Magento extensies ontwikkeld voor de Community- en Enterprise versie van Magento. Dit kunnen uitbreidingen zijn van het bestaande Magento systeem of integraties tussen Magento en andere systemen.

MAGENTO ALS B2B PLATFORM

Ecomwise is gespecialiseerd in de ontwikkeling van B2B-extensies en B2B webshops. In onze eigen webshop www.b2b-extensions.com bieden wij Magento B2B extensies aan om Magento als B2B webshop in te zetten. Naast deze extensies hebben wij de Magento B2B Suite ontwikkeld. Een standaard oplossing met alle essentiële functies die benodigd zijn voor een B2B webshop.

MAGENTO KOPPELEN AAN ERP-SYSTEMEN

Ecomwise heeft verschillende koppelingen gerealiseerd tussen Magento en backoffice-systemen waar wereldwijd meer dan 100 klanten van gebruikmaken. Lees meer over de verschillende ERP integraties die we aanbieden.