Magento 2.

Het flexibele e-commerce platform

Magento 2 is wereldwijd één van de leidende e-commerce platformen en onderdelen van Adobe. Magento is door de grote hoeveelheid functionaliteiten en schaalbaarheid uitermate geschikt voor een professionele B2B webshop of B2C webshop. Ons team is partner van Magento (Adobe) en is gecertificeerd Magento specialist.

 

De voordelen van een Magento 2 webshop

Magento 2 heeft veel voordelen om te gebruiken als webshop platform. Hieronder de belangrijkste voordelen

Met een Magento webshop ben je in staat om met 1 platform meerdere webshop in verschillende talen en met verschillende valuta te runnen. Lever je zowel aan particulieren als bedrijven dan kunnen beide winkels gebruik maken van dezelfde functionaliteiten en hoef je niet alles dubbel te ontwikkelen.

Magento 2 bevat een uiterst gebruikersvriendelijk admin paneel. Hierin beheer je gemakkelijk je productdata, klanten en bestellingen. Daarnaast is het admin paneel ook geschikt voor mobiel en kun je met de uitgebreide rollen en rechtenstructuur precies bepalen welke gebruiker wat mag zien.

Laat je een Magento webwinkel ontwikkelen dan heb je standaard de beschikking over veel functionaliteiten. Daarnaast biedt de Magento community een groot aantal Magento extensies waarmee je zonder maatwerk je Magento webwinkel verder kan verbeteren.

Magento is goed te koppelen met al je andere bedrijfssystemen. Of het nu gaat om je ERP systeem, E-mail software of Fulfillment partij wij verzorgen de koppeling tussen je Magento 2 webshop en je andere bedrijfssystemen. Hier lees je meer over onze verschillende Magento koppelingen.

Magento is een open source webshop systeem. De voordelen van open source systeem zijn dat je zelf aanpassingen kan doen aan het systeem en dat er een grote groep ontwikkelaars beschikbaar is om je te helpen met uitbreidingen.

Magento B2B webshop​

Voor groothandels en fabrikanten hebben wij de Ecomwise B2B webshop ontwikkeld. Op basis van het Magento 2 platform biedt de Ecomwise B2B webshop een krachtige B2B e-commerce oplossing gekoppeld aan je ERP syteem. De Ecomwise B2B webshop wordt continue doorontwikkeld en bevat belangrijke zakelijke functionaliteiten zoals snel bestellen, bestellijsten, offertes en klantspecifieke prijzen. Lees meer over onze Magento B2B webshop oplossing. 

Magento B2C webshop​​

Ben je op zoek naar een Magento webshop voor de B2C markt? Wij realiseren samen met jou een Magento webshop op maat. Dit doen we samen met onze design- en marketingpartners, zodat je webshop niet alleen technisch goed in elkaar zit maar ook meer verkopen oplevert.​

Magento 2 cases

De volgende klanten maken gebruik van onze Magento 2 oplossingen

Overstappen van Magento 1 naar Magento 2

Draait jouw webshop nog op Magento 1 en wil je in de toekomst overstappen naar Magento 2? Wij helpen je met het opzetten van een plan voor de migratie en denken met je mee hoe Magento 2 je bedrijf verder kan helpen groeien op het gebied van e-commerce.

Magento extensie ontwikkeling

Ben je op zoek naar een Magento specialist voor het ontwikkelen van een Magento extensie. Onze gecertificeerde Magento 2 ontwikkelaars hebben veel ervaring met het ontwikkelen van Magento extensies. Een aantal van onze succesvolle Magento extensies: 

  • Magento 2 Microsoft Business Central Koppeling
  • Bestellijsten
  • Kredietlimieten
  • Magento 2 Exact klantportaal

Magento support en optimalisatie

Naast het realiseren van nieuwe Magento 2 webshops verzorgen wij ook het support en onderhoud voor onze klanten. Met onze update service verzorgen wij de beveiligingsupdates van Magento en helpen wij onze klanten met het continue verbeteren en optimaliseren van je Magento webwinkel. Wil je meer weten over onze Magento support mogelijkheden? Bekijk dan onze Magento support pagina of vraag onze gratis Magento scan aan.

Ook een Magento 2 webshop laten bouwen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Magento 2 webwinkel. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende demo of adviesgesprek over de mogelijkheden.