+31 (0) 30 22 70 465

Overstappen naar Magento 2?

Wilt u een nieuwe winkel starten, of upgraden van een ouder systeem? Samen bouwen we een webshop die snel, gebruiksvriendelijk, en veilig is. Een upgrade van oudere systemen (bijvoorbeeld Magento 1) raden we sterk aan; helemaal aan het begin beginnen kan natuurlijk ook.

 

Wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Ontwikkelen van online oplossingen (webshop, koppelingen, en meer.)
  • Ondersteuning van uw huidige webshop (updaten, upgraden en uitbreiden)
  • Uw online marketing ondersteunen en versterken (SEO, SEA, e-mailmarketing, retargeting)

 

U bent natuurlijk altijd van harte welkom om met ons rond de tafel te zitten en de mogelijkheden te bespreken. 

WAAROM MAGENTO 2?

Magento is compleet vernieuwd met de komst van Magento 2. Magento introduceert een nieuwe architectuur en modernere technieken. Door middel van deze updates, brengt het vernieuwde platform een heel scala aan voordelen met zich mee, die voor zowel u als uw klanten direct merkbaar zijn. Hieronder vindt u de meest belangrijke voordelen op een rijtje:

Magento 2: de nieuwe standaard voor B2B verkopen

Snelheid is een duidelijk struikelblok voor een perfecte gebruikerservaring in Magento 1. In Magento 2 is hier veel aandacht aan besteed, en door een vernieuwde structuur en functionaliteiten is het platform tot wel 25% sneller dan zijn voorganger.

De vernieuwde interface van Magento 2 is makkelijker te begrijpen en gebruiken dan die van zijn voorganger. Belangrijke zaken krijgen prioriteit, en taken als producten aanmaken en het aanpassen van pagina’s worden vereenvoudigd door een overzichtelijke layout. En het ziet er ook nog eens goed uit.

De veiligheid van zowel uw eigen data als dat van uw klanten wordt goed gewaarborgd in Magento 2, mede door verbeteringen aan de bestandsstructuur die uw shop beter beschermen tegen veiligheidslekken.

Tegenwoordig is een responsive, mobile-first design een essentieel onderdeel van iedere website, en dus ook uw webshop. Meer en meer mensen gebruiken hun telefoon of tablet om te surfen. Magento 2 is hierop voorbereid, en biedt responsive thema’s, checkout, en andere integraties.

Een nieuwe versie van Magento betekent dat er langzaam afscheid wordt genomen van het oude. Met Magento 2 heeft u voor de komende jaren een sterk, duurzaam, en betrouwbaar platform, dat door zijn open-source karakter alleen maar beter zal worden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Ecomwise hebben we veel ervaring met Magento 2, en zijn we ons bewust van de obstakels die je tegenkomt bij het opstarten van een webwinkel: potentiële kosten, weinig tijd, ingewikkelde software, en een ontbrekende garantie voor succes. Het wegnemen van deze twijfels kan alleen door constante communicatie, heldere doelen, en wederzijds vertrouwen. Dat bieden wij.

Deze klant is al overgestapt

De huidige gebakshop van Hoogvliet voldoet niet aan de standaard van het huidige moderne web; het is niet responsive, gebruikt een verouderd design en loopt op een platform dat niet geoptimaliseerd is voor e-commerce. Een overstap naar Magento 2 ligt daarom voor de hand, evenals een vernieuwd design geoptimaliseerd voor mobiele weergave.

Bekijk een van onze andere cases

initial image
initial image
initial image
Contact

Laan van Chartroise 166 B
3552 EZ, Utrecht, Nederland
T: +31 (0) 30 22 70 465
E: info@ecomwise.com