Ecomwise
B2B webshop

De B2B e-commerce oplossing voor groothandels en fabrikanten die ervoor zorgt dat jouw klanten snel en gemakkelijk kunnen bestellen.

Waarom een B2B webshop?

De zakelijke markt verandert! Groothandels, fabrikanten en distributeurs moeten digitaliseren om te kunnen blijven concurreren en verder door te groeien. De beloftes van B2B e-commerce zijn duidelijk:

  • Verhoging van de omzet
  • Verlaging van de kosten
  • Meer tevreden klanten

Wij ontwikkelen en implementeren zakelijke webshops die deze beloftes werkelijkheid maken.

Ja, ik wil een demo of adviesgesprek!

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van een B2B webshop of een demo ontvangen van onze B2B webshop oplossing? Vraag dan een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze B2B E-commerce experts.

Wat klanten over ons zeggen

Heel positief. Gesprekken zijn duidelijk en er wordt ruim de tijd genomen om de wensen door te nemen. Daarnaast doen ze wat ze zeggen. Ze komen hun afspraken na. Belangrijk is dat er ook een helpdesk is waar je vragen snel worden beantwoord.
Jippie’s Europe – Groothandel in kinderveiligheid

Onze klanten

B2B functionaliteiten

Makkelijk en snel bestellen

De zakelijke klant komt niet om the “shoppen”. Het plaatsen van bestellingen is onderdeel van zijn werk en dit moet zo snel en gemakkelijk mogelijk plaatsvinden. Door middel van slimme zoekfuncties, duidelijke filters, bestellijsten en een snelle checkout kan de zakelijke klant de juiste producten vinden en bestellen.

Offertes aanvragen

Het aanvragen van offertes is in de zakelijke markt heel gebruikelijk. Het aanvragen van een offerte is vaak het eerste contact moment met een nieuwe klant, waardoor het belangrijk is dat dit optimaal verloopt. Offertes worden in B2B webshops ook vaak ingezet bij bestaande klanten die in 1 keer grotere orders plaatsen.

Krediet limiet

Bepaal zelf welke klanten op factuur mogen bestellen en tot welke limiet. Door gebruik te maken van krediet limieten per klant.

Log-in voor prijzen

Mag niet iedereen op de website de verkoopprijzen zien? Hanteer dan dat alleen ingelogde klanten de prijzen kunnen zien.

Staffelkorting

Werk met staffelprijzen op de B2B webshop zodat klanten gestimuleerd worden om grotere hoeveelheden in te kopen.

Klantspecifieke prijzen

Maak je gebruik van klantspecifieke prijsafspraken of werk je met prijslijsten. Deze worden uiteraard ondersteund in onze B2B webshop waardoor klanten hun eigen prijzen terug zien in de webshop.

Bestellijsten

Om het inkopers nog makkelijker te maken krijgen zij de mogelijkheid om eigen bestellijsten aan te maken en deze op te slaan. De klant kan dan snel en overzichtelijk de producten bestellen die hij of zij vaak bestelt, door simpelweg alleen de hoeveelheid in te vullen van de desbetreffende producten. Klanten hoeven dus niet heel de webshop door te speuren voor de producten die zij regelmatig kopen.

Ons team

Ons team bestaat uit 14 e-commerce professionals. Onze consultants en developers zijn elke dag bezig om onze klanten te helpen om een betere digitale ervaring voor jouw klanten neer te zetten.

Onze B2B specialisten

Deze specialisten staan voo jou klaar om je te helpen met een succesvolle implementatie van je B2B webshop.
Dennis Hornung
Daniël Cronie

Meer informatie?

Contactgegevens