Shopware 6 webshop

 

Shopware is een open source e-commerce platform uit Duitsland. In Duitsland is shopware het meest gebruikte e-commerce systeem en het systeem groeit sterk vanwege de flexibiliteit en mogelijkheden voor webshop eigenaren om zelf de webshop aan te passen. Shopware is meer dan 20 jaar actief in e-commerce en bedient met haar verschillende versies meer dan 100.000+ klanten. Shopware 6 is de laatste versie van het e-commerce platform dat begin 2020 is uitgebracht en volledig opgebouwd is volgens de laatste technieken. Ecomwise is partner van Shopware in Nederland.

Shopware 6

Waarom een Shopware 6 webshop?

Shopware 6 heeft veel voordelen om te gebruiken als webshop platform. Hieronder de belangrijkste voordelen:

 • Simpel en gebruiksvriendelijk voor zowel klant als beheerder
 • Te koppelen met andere systemen en platforms
 • Gemakkelijk toevoegen van nieuwe functionaliteiten
 • SEO-vriendelijk & mobile first

 

Ja, ik wil een demo of adviesgesprek!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Shopware 6 of een Shopware 6 demo ontvangen? Neem dan contact met ons op en we plannen afhankelijk van je wensen een Shopware 6 demo in of zetten een Shopware 6 demo voor je klaar waar je zelf het een en ander vrijblijvend kunt uitproberen.

Shopware 6 functionaliteiten

Shopware 6 CMS: Shopping experiences

Shopping experiences is het CMS systeem van Shopware 6 en biedt je als webshop beheerder de mogelijkheid om volledig zelf je pagina’s op te maken met een visuele editor. Dit biedt je een enorme flexibiliteit om zelf landingspagina’s aan te maken en zelf het uiterlijk van je webshop te bepalen.

Shopware 6 rule builder

Het aanvragen van offertes is in de zakelijke markt heel gebruikelijk. Het aanvragen van een offerte is vaak het eerste contact moment met een nieuwe klant, waardoor het belangrijk is dat dit optimaal verloopt. Offertes worden in B2B webshops ook vaak ingezet bij bestaande klanten die in 1 keer grotere orders plaatsen.

Meerdere shops en kanalen in 1 installatie

Shopping experiences is het CMS systeem van Shopware 6 en biedt je als webshop beheerder de mogelijkheid om volledig zelf je pagina’s op te maken met een visuele editor. Dit biedt je een enorme flexibiliteit om zelf landingspagina’s aan te maken en zelf het uiterlijk van je webshop te bepalen.

B2B e-commerce functionaliteiten

Shopware 6 biedt verschillende functionaliteiten om de webshop in te zetten als B2B webshop. Ook biedt Shopware een eigen B2B suite aan die geavanceerde B2B functionaliteiten mogelijk maakt zoals een uitgebreid rollen- en rechtensysteem, offertes , en snel-bestellen functionaliteiten.

Wat klanten over ons zeggen

Heel positief. Gesprekken zijn duidelijk en er wordt ruim de tijd genomen om de wensen door te nemen. Daarnaast doen ze wat ze zeggen. Ze komen hun afspraken na. Belangrijk is dat er ook een helpdesk is waar je vragen snel worden beantwoord.

Jippie’s Europe – Groothandel in kinderveiligheid

Shopware 6 versies

Shopware 6 heeft 4 verschillende versies, afhankelijk van de grootte van je bedrijf en de gewenste functionaliteiten. Een van de grote voordelen aan Shopware is dat het platform met je mee kan groeien. Je kunt beginnen met een ‘lichtere’ versie en doorgroeien naar een versie met meer functionaliteiten als daar behoefte aan is. 

Shopware 6 Starter

Shopware 6 starter is de instapversie van Shopware en is een SAAS oplossing. Hierbij zitten alle kosten van je webshop in 1 maandelijks bedrag. Het platform is uit te breiden met plugins en is daarom heel geschikt voor startende webshops. 

Shopware 6 Community version

Shopware 6 Community versie is de open source versie van Shopware zonder licentiekosten. Dit platform biedt in de basis al veel standaard functionaliteiten om shopware 6 als een B2C – of B2B webshop te gebruiken. Ook zijn er voor de Community versie veel plugins beschikbaar waarmee het systeem uitgebreid kan worden zonder maatwerk toe te voegen.

Shopware 6 Professional edition

De Shopware 6 Professional edition biedt extra functionaliteiten zoals een uitgebreid CMS beheer waarbij je meer mogelijkheden hebt om met de visuele editor je pagina’s op te bouwen. Daarnaast biedt de Shopware professional edition standaard verkoopplatformen met de belangrijkste social verkoopkanalen zoals Facebook en Instagram. Ook biedt de professional editie de mogelijkheid dat er direct support tickets worden aangemaakt bij het Shopware team. De licentiekosten van de Professional edition bedragen € 2495,-

Shopware 6 Enterprise edition

De Enterprise editie van Shopware is de meest uitgebreide versie van Shopware en geschikt voor de grotere e-commerce partijen. In de shopware 6 Enterprise editie zitten uitgebreidere mogelijkheden voor het toepassen van extra producttypen, B2B suite en ondersteuning en support van het Showpare team.

Ons team

Ons team bestaat uit 13 e-commerce professionals.  Onze consultants en developers zijn elke dag bezig om onze klanten te helpen om een betere digitale ervaring voor jouw klanten neer te zetten. 

Onze e-commerce specialisten

Deze specialisten staan voo jou klaar om je te helpen met een succesvolle implementatie van je Shopware 6 webshop.

Joost van Duijn

Dennis Hornung

Daniël Cronie

Magento 2 of Shopware 6?

Als e-commerce bureau zijn wij gespecialiseerd in Shopware 6 en Magento 2. Vaak krijgen wij de vraag welk e-commerce platform het meest geschikt is voor jouw organisatie. Afhankelijk van verschillende factoren zoals de benodigde functionaliteiten, kennisniveau in de organisatie en de e-commerce strategie kunnen wij adviseren welk webshop platform het meest geschikt is voor jouw organisatie. Bekijk ook ons blog waarin we een vergelijking maken tussen Magento 2 en Shopware 6.

 

Shopware 6 Magento B2B Webshop

   

  Plan een demo of gesprek in!

  Wil je meer weten over de mogelijkheden van Shopware 6 of een Shopware 6 demo ontvangen? Neem dan contact met ons op en we plannen afhankelijk van je wensen een Shopware 6 demo in of zetten een Shopware 6 demo voor je klaar waar je zelf het een en ander vrijblijvend kunt uitproberen.

  100+ tevreden klanten

  Shopware 6 | B2C & B2B

  Shopware B2B webshop

  Shopware 6 is heel goed in te zetten als B2B webshop. Ecomwise heeft een aantal functionaliteiten die speciaal geschikt zijn voor de zakelijke markt. Voor meer informatie bekijk ook onze Shopware 6 B2B webshop pagina.

  Shopware B2C Webshop

  Shopware 6 biedt veel mogelijkheden om een B2C webshop te lanceren. Vanwege de flexibiliteit, de shopping experiences en standaard social verkoopkanalen is Shopware 6 heel geschikt als B2C webshop. Daarnaast zijn er standaard plugins beschikbaar voor koppelingen met mailsystemen en verzendsystemen.

  Contactgegevens

  Wij helpen je graag verder!

  Laan van Chartroise 166B, 3552 EZ Utrecht

  +31 (0)30 2270465 

  info@ecomwise.com

   Neem contact met ons op